ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...

 
Ο Βαρουφάκης είπε κι αυτός τη μαλακία του για το θάνατο του 81χρονου Βόλφανγκ Σόιμπλε. Πως θα τον κρίνει σκληρά η Ιστορία. Τι να πει ο λαϊκιστής Βαρουφάκης! Σύμφωνοι, η Ιστορία θα τον κρίνει σκληρά ή μαλακά τον πολύ σπουδαίο Σόιμπλε, Αυτόν που θα αγνοήσει η Ιστορία είναι ο Βαρουφάκης. Επειδή η Ιστορία δεν ασχολείται με άτομα της πλάκας. 
Θεός σχωρέστον,,, , είπε άλλος πονηρός Έλληνας, για τον Γερμανό υπουργό οικονομικών Σόιμπλε, που έδειξε την κλάση του ως πολιτικός και από το αναπηρικό καροτσάκι. Να μιλήσουμε σοβαρά. Ο Σόιμπλε, αυτός ο αντιπαθής τύπος, που μόνο λύπη δεν σου προκαλούσε παρ' ό,τι σακάτης, ήταν Γερμανός. Τι σημαίνει αυτό; Πως ήταν υπόλογος απέναντι μόνο στους Γερμανούς. 
Ό, τι αποφάσιζε ο Σόιμπλε και όπως διαχειρίστηκε τη σχέση του με τη μνημονιακή Ελλάδα, αφορά τους Γερμανούς. Μόνο τους Γερμανούς. Πράγματι στην Γερμανία υπήρξε κριτική σε βάρος του Σόιμπλε για χαριστική στάση απέναντι στην Ελλάδα. Κάποιοι μαλάκες Γερμανοί έλεγαν ότι ο Σόιμπλε δεν ξηγιέται σωστά με τα λεφτουδάκια μας και τα έχει κάνει μήτσι κότσι με τους συριζαίους. Μαλακίες.
Για την Γερμανία δούλευε ο Σόιμπλε. Κι αν έκανε κάπου τα στραβά μάτια, πάλι το συμφέρον της Γερμανίας έβαζε μπροστά. Τέλος πάντων, όποιος κι αν ήταν ο Σόιμπλε δεν δικαιούται να τον κρίνει κανένας Έλληνας. Χρωστάς; Ε, αφού χρωστάς, κάνε το κορόιδο. Η μαγκιά είναι να μην φτάνεις στο σημεία να έχεις ανάγκη τον άλλονα. (φώτο, ο Γερμανός με τον πρώην Τσίπρα)
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΠΙΣΩ'' ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ