ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΝ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

«Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός!...». Το λέει γνωστός μου και στο πρόσωπό του ζωγραφίζεται η απογοήτευση και η απορία μαζί.

''Για περισσότερο από τέσσερα χρόνια έφαγα στη μάπα τον Τσίπρα πρωθυπουργό και μου προέκυψε ένας ακόμα μαθητευόμενος αγαπητικός.... '' λέει ο άνθρωπος.
Το είπαν πολλοί, ότι ο Τσίπρας στο αξίωμα και στο… ρόλο του πρωθυπουργού δεν τους έχει πείσει. Κάτι έχει ο Αλέξης μας και τους χάλαγε την εικόνα στα μάτια τους. Ίσως το baby- face του, ίσως τον είχαν παρασυνηθίσει στην αντιπολίτευση.
Είμαστε στον αιώνα των ''μη αρχηγών''. Στους μη ηγέτες. Οι Καραμανλής, Παοανδρέου έχουν πεθάνει. Και στο φινάλε κάποιος χρειάζεται να παριστάνει τον πρωθυπουργό. Επόμενο, λοιπόν, να προκύψουν τα παικτάκια Γιωργάκης Παπανδρέου, Κωστάκης Καραμανλής. 

Με την ευκαιρία. Ο ίδιος ο Τσίπρας πράγματι δεν είχε καταλάβει ότι είναι πρωθυπουργός; Πως, λοιπόν, να σου γεμίζει το μάτι. Ούτε τα τα δεκάδες ταξίδια που έχει κάνει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τον έκαναν να πάρει πρέφα ότι είναι πρωθυπουργός.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ... ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ