ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΤΟΝ... ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑ

 

Το κορίτσι είναι σκέτος πειρασμός. Την θέλω σαν τρελός. Δεν περνάει ημέρα χωρίς να την σκέπτομαι. Πώς θα την κατακτήσω; Να την κάνω δική μου. Δεν μου αρκεί να την φαντασιώνομαι μονάχα. Με τη σκέψη ότι της κρατάω το χέρι σε μια ερημιά ρομαντική, ότι την φέρνω στην αγκαλιά μου κάτω από το φως του μισοφέγγαρου, και αρχίζω και την γδύνω, να γεύομαι τη δροσιά της και τους χυμούς της.

Η Ελλάδα μπήκε στη φάση των μνημονίων, όχι διότι κατακτήθηκε από τους γαμιάδες της. Και η Κύπρος το ίδιο έπαθε, πήγε μόνη της και ξάπλωσε, αφού προηγουμένως πέταξε όλα της τα ρούχα. 
Ποιος είναι, ρε, ο σαγηνευτής! Ο ανώτερος του Δον Ζουάν και του Καζανόβα. Των δυο μεγαλύτερων καρδιοκατακτητών. Των άνευ ανταγωνισμού παικταράδων της αποπλάνησης που μπροστά τους δεν πιάνει μία κανένας. Είναι ο μάγος! Ο μέγας εραστής του σκιρτήματος των ζαρκαδιών, σύμφωνα με τον ποιητή. Πλησιάζει το κρεβάτι και επιτόπου κάνει τη δουλειά διότι τον περιμένει με σηκωμένα τα πόδια η κόρη.
Παιχνίδι στημένο. Δεν είχε άλλη επιλογή παρά να παραδοθεί η Ελλάδα. Όπως και η Κύπρος. Στον επιβήτορα ηλικίας αιώνων, ας είναι αυτός άσχημος. Αποκρουστικός. Αηδιαστικός. Μόλις κάπως καλύτερος από τον Κουασιμόδο. Το μοιραίο θα επέλθει. Και επήλθε. 
Με λευκό σεντόνι της αγνότητας τυλιγμένη η παρθένα προσπαθεί να πείσει ότι είναι υπέρ της ειρήνης και της δημοκρατίας, της ισότητας και του αφοπλισμού, με το σοσιαλισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους γάμους των gay και τους πρόσφυγες. Την είχε στο σημάδι 50 χρόνια την κυρία και για να την καταφέρει δεν την φλερτάρε καν. Σε παρακαλώ. Άλλο είναι το κόλπο. Την έφερε σε τέτοια κατάσταση που η ίδια τον παρακαλούσε να της τον σφυρίξει.
Έτσι που λες, μαστοράκο. Με τα χρόνια και τους καιρούς άλλαξε η κουλτούρα της κατάκτησης. Μπουκάρεις στα χωράφια του αλλουνού δίχως στρατά, τανκ και πυραύλους. Δεν είναι ανάγκη να τον απειλείς με το εξάσφαιρο, να τον υποχρεώσεις να ξεβρακωθεί. Τα βγάζει μόνος του τα ρούχα ο άλλος και παίρνει την κατάλληλη στάση πριν τον πλησιάσω.
Πάει, πέρασε το κακό. Θα την ξαναπάθει η γκόμενα μετά από 30, 50 χρόνια.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1827!