ΕΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ... ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
Νόμος άγραφος και γραμμένος. Ό,τι γίνεται, ξαναγίνεται. Μόνο ένας μπάμιας δεν λαμβάνει υπ' όψιν αυτή την αλήθεια. Μην παριστάνουν, λοιπόν, τους ναρκωμένους όσοι παραμυθιάζονται με το κολύμπι σε καθαρή πισίνα. Τα μικρόβια δεν ενοχλούν σήμερα, αλλά αύριο θα 'ρθει η ώρα τους.

Το σύμπαν είχε έχει πάθει την πλάκα του μ’ όσα γινόντουσαν στην Ελλάδα την περασμένη δεκαετία. Δεν έχει ξαναγίνει. Στον αιώνα. Σε κανένα μέρος του πλανήτη. Το κράτος να έχει κάνει τέτοια επιθετική πολιτική σε βάρος των πολιτών. Κράτος με εκλεγμένες κυβερνήσεις, όχι σε καθεστώς ολοκληρωτισμού, με χούντα, με δικτατορία.

Κι όμως, οι Έλληνες άντεξαν. Λιγότερα έσοδα, περισσότερους φόρους, ανασφάλεια για το μέλλον. Οι Έλληνες κράτησαν γερά και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Έψαξαν οι Ευρωπαίοι με τα μεγαλύτερα μυαλά της επιστήμης να βρουν ποιο εμβόλιο έχουν φάει στο μπράτσο οι Έλληνες και χωρίς να μοιάζουν ζόμπυ κυκλοφορούσαν λες είναι άνετοι και ωραίοι. Στα μαγαζιά και τους δρόμους η εικόνα της Ελλάδος δεν ήταν της πείνας και της δυστυχίας.

Ξέρουν πολύ καλά το εμβόλιο της γρίπης, της ιλαράς, της πανούκλας κ.α. Το μέγα ζητούμενο ήταν το απόρρητο εμβόλιο στους Έλληνες, με το οποίο έχουν αποκτήσει ανοσία στα μνημόνια και τις βλαβερές συνέπειες τους. Άγνωστο ποιος, ποιοι παρασκεύασαν το μαγικό, το απόλυτα «θεραπευτικό» εμβόλιο και ο οργανισμός των Ελλήνων είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κωλοδάκτυλα και με ατσάλινα αγκάθια. Ό,τι πρόκειται να μας επισκεφθεί στο μέλλον, κι αυτό δεν θα είναι επιστημονική φαντασία.

Διαβαστε ακομα:

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ