ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ''ΤΙΜΩΡΙΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

 
Γεγονός. Τίποτα δεν κατάφεραν όσοι κοπανούσαν, δικαιολογημένα ή όχι, τον Σύριζα για τεσσεράμισυ χρόνια, όσο διάστημα ήταν στην κυβέρνηση το κόμμα της ψευταοαριστεράς. Αυτή είναι μια αλήθεια, μαύρη και πικρή, και σχεδόν μηδενίζει την ''παρέμβαση'' των ΜΜΕ και των άλλων κομμάτων, στρατευμένων κι όχι, των ενάντιων του Σύριζα..
Στις εκλογές του 2019 μόνο τέσσερις μονάδες έχασε ο σύριζας. Λιγώτερο από 1% κάθε χρόνο! Αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν κυβέρνηση κι έγραψε στα παπάρια της όσα υποστήριζε, τις αρχές και τις αξίες της παράταξης της, κι όμως ο λαός την επιβράβευσε με 31,50%. Έναντι του 35-36% στον Τσίπρα, στις δυο εθνικές εκλογές του 2015.
Συμπέρασμα. Ο κόσμος αποφασίζει πότε και πως θα ''τιμωρήσει'' ένα κόμμα. Κανείς άλλος. Ούτε οι κομματικοί αντίπαλοι, ούτε τα μμε

Έχει χρέος το κάθε κόμμα να ενεργεί με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και ως αντιπολίτευση. Αυτή είναι η δουλειά του. Γι' αυτό πληρώνεται από το δημόσιο ταμείο. Τι γίνεται, όμως;

Και η ''πρώτη φορά αριστερά'' υπηρέτησε την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Αντί να μας δείξει στην πράξη κυβερνητικό έργο, καθημερινά ξοδευόταν προκειμένου να μειώσει τον κομματικό αντίπαλο. Να μας πείσει ότι αν έρθει η ΝΔ θα καταστραφεί η Ελλάδα, θα γυρίσουμε πίσω, θα μας πάρει αυτά που μας χάρισε ο σύριζας. Παλαιοκομματισμός καραμπινάτος.

Τέλος πάντων, ο κόσμος, αφού έκρινε τον Σύριζα ως κυβέρνηση, δεν ξέχασε να τον τοποθετήσει εκεί που αποφάσισε. Και το κριτήριο, πέρα από τις θρησκευτικές προκαταλήψεις για την παραδοσιακή κι όχι αριστερά, είχε σχέση, ηθικά και ιστορικά, και λειτούργησε με την απόδοση του Σύριζα ως αντιπολίτευση. Επειδή από την πρώτη κιόλας μέρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το κόμμα του Τσίπρα το 'χει ρίξει στην αρνητική αντιπολίτευση, άρνηση σ' ό,τι κάνει και σ' ό,τι δεν κάνει το νέο γκουβέρνο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ