ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 
Μη ξεχνιόμαστε. Οι μισοί σχεδόν υπουργοί στην κυβέρνηση του Σύριζα ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ. Επίσης, αρκετοί βουλευτές του Σύριζα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Οι συριζαίοι, όμως, ισχυριζόταν ότι το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ εκπροσωπούν ''το παλιό πολιτικό σύστημα''; Κι άλλες τέτοιες μαλακίες σαλιάριζαν, ότι ο Σύριζα είναι το… νέο, το άλλο, το διαφορετικό.
Ο σύριζας μας έχει ζαλίσει τον έρωτα ότι είναι αριστερά, ότι δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα κόμματα και κόπιασε ο Μητσοτάκης, τότε στην αντιπολίτευση, να μας δώσει λίστα, με φωτογραφίες και ονόματα. Να, ποιοι ήταν με το ΠΑΣΟΚ χθες, να, που σήμερα είναι στην κυβέρνηση και στην κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα. Αυτά της ΝΔ δεν λένε τίποτα. 
Ο Τσίπρας δεν ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ. Και λοιπόν; Ούτε το κολλητάρι του, ο Παππάς. Δεν πέρασαν ποτέ από το ΠΑΣΟΚ ο Δραγασάκης, ο Τσακαλώτος και ο Σκουρλέτης. Και λοιπόν;

Τι σημασία έχει αν ο μισός σύριζας δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όταν στην πράξη κυκλοφορεί με πολιτική συμπεριφορά όπως το ΠΑΣΟΚ. Και όπως η ΝΔ. Αυτό έχει σημασία. Ότι ο Σύριζα ήταν η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Γι' αυτό έφαγε το κεφάλι του. Γι' αυτό κατέληξε στις Σπέτσες και στον... Κασσελάκη.

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ''ΤΙΜΩΡΙΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...