ΠΟΣΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΑ

 
Ο Βελόπουλος ανεβαίνει. Το λένε τα γκάλοπ.  Το κόμμα του είναι στα επάνω. Γκρεμίζεται ο Σύριζα και είναι επόμενο να παίρνουν το κατιτίς τα άλλα κόμματα. Η άνοδος δεν οφείλεται στις μαγκιές του αρχηγού. Σαν κι αυτή την τελευταία. Ζήτησε από τους βουλευτές όλων των κομμάτων να δηλώσουν δημοσίως κι επισήμως ποιοι είναι οι ομοφυλόφιλοι. Μαγκιά. 
Δεν είναι κόμμα εξουσίας ο Βελόπουλος και το ρίχνει στις μαγκιές. Ποντάρει σ΄ ένα συγκεκριμένο ακροατήριο και περιμένει τ πολλά μπράβο και τα λίγα Άντε να χαθείς. Το 4 και το 5 τα εκατό αν με τέτοιες μαγκιές το πάει στο 7 και το 8 τα εκατό, είναι επιτυχία. Μεγάλη επιτυχία κι άσε κάποιους άσχετους να λένε. Τι να πούνε; Ότι το κόμμα ανεβαίνει μ' αυτές τις κινήσεις του Βελόπουλου.
Εγώ έχω άλλα ερωτήματα. Π.χ. θα μ' ενδιάφερε να μάθω πόσοι βουλευτές είναι λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος. Ποιοι είναι γάβροι και ποιοι βαζέλοι. Πόσοι παρακολουθούν survivor και πόσοι Γη της Ελιάς. Πόσοι πηγαίνουν Μύκονο το καλοκαίρι και ποιοι ψηφίζουν Πάρο ή Σαντορίνη. Παλαιομοδήτικο κόλπο ποιοι βουλευτές είναι ομοφυλόφιλοι.
Διαβαστε ακομα: