ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

 
Ο Μητσοτάκης πέρασε το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ιστορική επιτυχία του λεγόμενου συντηρητικού κόμματος. Της ΝΔ που δεν είναι κόμμα συντηρητικό, καθαρώς δεξιό, με τα κριτήρια της ελληνικής πραγματικότητας. Τι πάει να πει αυτό; Η Ελλάδα  είναι πολύ πίσω, σε σύγκριση με την Ευρώπη, σε τέτοια θέματα, του εκσυγχρονισμού της κοινωνίας, όπως λένε. Η αλήθεια είναι πως κανένας Μητσοτάκης και καμιά ΝΔ δεν θα τολμούσε να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή και να νομιμοποιεί ως σύζυγοι άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα, αν είχε κομματικό αντίπαλο. Ποιος απειλεί τη ΝΔ; Ο κανένας. Ο Βελόπουλος, χαίρετε. Ο Κουτσούμπας πάλι χαίρετε. Ο Ανδρουλάκης ξανά μανά χαίρετε.
Ο Μητσοτάκης έχει τα τρακτέρ με τους αγρότες. Έχει και το άλλο με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Κολλάει και το κόλπο με τα ομόφυλα ζευγάρια, και άσε το παπαδαριό να σχίζει ράσα. Το ταμείο τι λέει;
 Στο ταμείο ο Μητσοτάκης είναι μείον. Κάτι ψιλά μόνο. Όσες απώλειες έχει θα ξαναγυρίσουν πίσω. Μετά από ένα δυο μήνες ποιος θα ασχολείται με τα πανεπιστήμια και τα ομόφυλα. Πράγματα που περνάνε και φεύγουν. 
Στη φώτο ο πρωθυπουργός με την 20χρονη πια κόρη του.
Διαβαστε ακομα:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΟΙ ΑΔΗΛΩΤΕΣ