ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

 

Personal trainer. Τα λένε όλα οι δυο λέξεις. Ο προσωπικός γυμναστής. Αυτός και ο «μαθητής» του, η «μαθήτρια του», η Μαντόνα, ο Μπράντ Πητ, ένας πρωθυπουργός, ένας μεγιστάνας των μπίζνες. Οι δυο τους. Κανείς δεν ξέρει τι τρέχει μεταξύ τους, στις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Κι αν η «συνεργασία» τους περιορίζεται μονάχα στην αίθουσα γυμναστηρίου.

Το 2009 ξέσπασε το σκάνδαλο. Έγινε «γνωστό» το άγνωστο ερωτικοσεξουαλικό μπέρδεμα του τότε πρωθυπουργού της Αγγλίας Γκόρντον Μπράουν και της περιβόητης Μίλυ Ντόμπυ. Μία 42χρονη, τότε, γυμνάστρια (φώτο), ο ορισμός του αδίστακτου ατόμου, η οποία στο κρεβάτι τα έκανε όλα, με τους πελάτες της, άνδρες και γυναίκες.

Κατάξανθη, βλέμμα σκληρό και παγωμένο, χέρια στιβαρά η Milly και το ταλέντο να χαρίζει στον πελάτη ό,τι πραγματικά επιδιώκει. Τη χαλάρωση. Να τον «φτιάχνει» πριν αυτός ξεκινήσει την ημέρα του. Οι πελάτες της άτομα της εξουσίας και του χρήματος.

Η Μίλυ Ντόμπυ έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με γυμνάστρια και μετά το διαζύγιο της τράβηξε το δικό της δρόμο, απελευθερώνοντας τα προσόντα της αλλά και τις ανομολόγητες επιθυμίες της.

 

Τελικά, ο Γκόρντον Μπράουν ήταν ένα από τα θύματα της. Κάνανε ό,τι κάνανε με τον πολιτικό, κι αυτή βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Το πράγμα αποκαλύφθηκε, όμως χωρίς να βγει στον αέρα κάποια κασέτα. Η ίδια δήλωσε: «Μεγάλη μου τιμή να με επίλεξει ο πρωθυπουργός, στον οποίο φέρομαι όπως σ’ όλους τους πελάτες μου. Νομίζω ότι τον βοηθάω και είμαι ευχαριστημένη γι’ αυτό. Χάρη στο πρόγραμμά μου είναι σε θέση να ασκεί καλύτερα τα καθήκοντά του».

Ο Σκωτέζος James Gordon Brown γεννήθηκε στη Γλασκώβη το 1951, στις 20 Φεβρουαρίου, και ως αρχηγός του εργατικού κόμματος διαδέχτηκε στην πρωθυπουργία τον Τόνυ Μπλερ, από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Μάιο του 2010. Λαμόγιο. Μπλεγμένος σε οικονομικά σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε ότι το δημόσιο ταμείο πλήρωνε παράνομα μέχρι και την καθαρίστρια στο σπίτι του. Αυτή δεν την πηδούσε. Μην πέσεις σε πρωθυπουργό λυγούρη. Και λεχρίτη μαζί.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ