ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

 
Κλεισμένο είναι για μέσα Μαίου το ραντεβού Ελλάδος με Τουρκία. Και ήδη χαρακτηρίζεται σαν ''κρίσιμο'' διότι θα κρίνει... Μιλάμε σοβαρά; Εννοούμε ό,τι λέμε, δηλαδή εννοούν ό,τι λένε; 
Η σχέση των δυο χωρών χαρακτηρίζεται από ραντεβού... κρίσιμα, που δεν τελειώνουν ποτέ τη δουλειά. Πάντα θα είναι  ανοικτό το έργο και πάντα θα λειτουργεί η ανάγκη να συναντιώνται οι εκπρόσωποι η και ηγέτες των δυο πλευρών. Βασικά με την πρωτοβουλία τρίτου παράγοντα. Επειδή ό,τι παίζει ή δεν παίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία δεν αφορά μόνο τις δυο χώρες. 
Η Ελλάδα δεν θέλει, ούτε περιμένει κάτι από την κυρά γειτόνισσα.  Η Τουρκία είναι αυτή που έχει απαιτήσεις, για τούτο και τούτο και το άλλο. Στο μεταξύ η κατάσταση όλο και διαφοροποιείται, σήμερα έτσι, αύριο αλλοιώς. Η μπίλια στις ημέρες μας έχει κάτσει υπέρ της Ελλάδος. Δεν είναι τα πράγματα όπως χθες, όπως προχθές, Που σημαίνει ότι ο τσαμπουκάς της άλλης πλευράς έχει περιοριστεί.
Θα γίνει το... κρίσιμο ραντεβού τον Μάιο, αλλά θα ακολουθήσουν μετά από μήνες κι άλλες συναντήσεις, κρίσιμες βέβαια κι αυτές διότι η άλλη πλευρά θέλει να μας θυμίζει πως έχει μούσκουλα στα μπράτσα και στα μπούτια.
Διαβαστε ακομα:
ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ