ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

 
O Ντόναλντ Τραμπ είναι τι κάτι... άλλο. Δήθεν δεν εκφράζει το κατεστημένο. Πολιτικός που δήθεν κρύβει το απρόβλεπτο. Το αναπάντεχο. Καμιά έκπληξη όταν νταηλήκι έγινε πάλι υποψήφιος του ρεπουμπλικάνικου κόμματος.  Ο τρελάρας ο Ντόναλντ Τραμπ προχωρεί ακάθεκτος στην προεκλογική του εκστρατεία προκειμένου να ξαναβρεθεί στον Λευκό Οίκο και μάλλον γουστάρει με χίλια την κόντρα και τις αντιδράσεις που προκαλεί, ακόμα και σε στελέχη του κόμματός ''του''.
Είναι επικίνδυνος ο Ντόναλντ. Απρόβλεπτος. Ασόβαρος. Τέτοια λένε, όχι μόνον δημοκρατικοί αλλά και ρεπουμπλικάνοι για τον μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ που συνήθως εμφανίζεται με γλώσσα κοφτερή. Επιθετικός, ακραίος. Και δεν διστάζει να τρομοκρατεί για την πολιτική που θα εφαρμόσει ενάντια στους μετανάστες. Και προβλέπει φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης με πρόεδρο τον Μπάιντεν. 

Η αλήθεια είναι ότι ο ερωτύλος Ντόναλντ Τραμπ αν δεν παίρνει συνεχώς πόντους, δίνει συνεχώς πρωτοσέλιδο υλικό για πάρτη του στα μμε. Κι όχι μόνον διότι ρίχνει στον αέρα ατάκες για σεξ, για πολύ αυστηρά προσωπικά δεδομένα δικά του και αντιπάλων. 'Όλα αυτά, όμως, θα ισχύουν αν τελικά κερδίσει το στοίχημα. Αν γίνει πλανητάρχης, μι φορά ακόμα.

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κάθε εξουσιαστής είναι μία από τα ίδια, και ο πιο αιρετικός, ο πιο ανατρεπτικός, ο πιο ριζοσπάστης πολιτικός, πριν κερδίσει τις εκλογές. Μη ξεχνάμε την περίπτωση Ομπάμα, του πρώτου μη λευκού κατοίκου του Λευκού Οίκου. Μέχρι την καλύβα του μπάρμπα-Θωμά είχαν θυμηθεί κάποιοι. Ότι ο Ομπάμα θα κάνει... επανάσταση, θα σταματήσει τους πολέμους, θα κτυπήσει το κεφάλαιο, θα τα δώσει όλα υπέρ των ανέργων, των χαμηλόμισθων κ.α. τέτοιες ανοησίες.

Μαύρος, άσπρος ο Ομπάμα, αντισυμβατικός κι όχι ο Τραμπ, ο κάθε ''διαφορετικός'' πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι όπως τον θέλει το σύστημα. Και το σύστημα πάντα το ορίζει στην πραγματικότητα ο κοσμάκης, και καμιά σκοτεινή δύναμη του κώλου

Διαβαστε ακομα:

ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΒΟΤΚΑ;