ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο... ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΤΡΑΜΠ

 
Ποιος σοβαρός ασχολείται με τις εκλογές στις ΗΠΑ. Ποια θα είναι η προεδράρα από του χρόνου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ένα είναι το σοβαρόν και αξιόπιστον πολιτικόν σχόλιον. Ακόμα κι ένας σαλταρισμένος, εντελώς αντισυμβατικός, όπως είναι ο Τραμπ, από την πρώτη κιόλας στιγμή στο Λευκό Οίκο θα πειθαρχήσει στις συντεταγμένες του θεσμικού του αξιώματος.

Μαγκιές και τρέλες, τέλος. Εξτρεμισμοί και απειλές σε μουσουλμάνους, σε Μεξικάνους, σε τζιχαντιστές, σε όποιους, ξεχάστε το. Ούτε πόντο περισσότερο ακραίος απ’ όσο ο ανώτερος υπάλληλος του Λευκού Οίκου θα αποδειχθεί και ο πιο αντισυστημικός εκλεγμένος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι πλανηταρχία. Χωρίς πλανητάρχη! Αλλοίμονο και η εξουσία της υπερδύναμης στον πλανήτη να παραδίδεται σ’ έναν...εκλεγμένο, που βέβαια για να ψηφιστεί κάνει ένα show με προεκλογικές εξαγγελίες στον κοσμάκη.

Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεται πλανητάρχης κάποιος που εκλέγεται όχι αξιοκρατικά, ούτε νταηλίκι με το προσωπικό του καουμποϋλήκι, αλλά με... δημοκρατικές διαδικασίες; Και μετά από 4 χρόνια θα ξοδεύει το χρόνο του με τον κήπο του σπιτιού του ή θα παίρνει χαρτζηλήκι από ομιλίες σε πανεπιστήμια.

Δεν θα αλλάξει την Αμερική κανένας Τραμπ, όσο παλαβιάρης και διεστραμμένος είναι, σύμφωνα με τους κατήγορούς του. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ... ΑΙΔΟΙΟ