ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

 
Τον Ιούνιο θα γίνουν οι ευρωεκλογές. Και λοιπόν; Δεν θα κωλώσουν οι περίεργοι, τους λέμε έτσι σεμνά. Πως και πώς τα νούμερα, να τους πούμε όπως τους αξίζει, περιμένουν τις εκλογές, για οποιοδήποτε λόγο γίνονται αυτές. Ο θρίαμβος της δημοκρατίας! Κανένας θρίαμβος της δημοκρατίας δεν υπάρχει αν δεν σκάσουν μύτη τα νούμερα. Όλοι αυτοί που είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να εκλεγούν, αλλά θα κατέβουν υποψήφιοι. Πως αλλοιώς θα...θριαμβεύσει η δημοκρατία!
Στις ευρωεκλογές, λοιπόν, θα κατέβουν 46 κόμματα. Υπαρκτά και ανύπαρκτα. Γνωστά και άγνωστα. Στο όνομα της δημοκρατίας απευθύνονται σε νούμερα. Έτσι είναι. Αν δεν υπήρχαν της πλάκας ψηφοφόροι δεν θα βλέπαμε υποψήφιους σκέτα νούμερα. Πολιτικοί και πολύ της πλάκας. 
Πως αλλοιώς χαρακτηρίζεται κάποιος όταν δεν έχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να εκλεγεί κι όμως εκτίθεται στο όνομα της δημοκρατίας; Αισθάνεται τη δημοκρατική υποχρέωση να καλύψει το... κενό, να χαρίσει την ευκαιρία στα νούμερα, στους ψηφοφόρους σκέτα νούμερα, ότι κι αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν πολιτικά. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ... ΑΙΔΟΙΟ