ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ''ΠΡΕΠΕΙ'' ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ... ΠΡΕΠΕΙ

 
Πρέπει να κερδίσουμε, γράφει και λέει ο πίτουρας δημοσιογράφος. Γιατί... ''πρέπει''; Πίτουρας είναι , κι αν δεν είναι το παίζει πίτουρας διότι απευθύνεται σε πίτουρες. 
Δεν το κατάλαβα. Γιατί «πρέπει» να κερδίσουμε. Τι, δηλαδή, θα πάθουμε, για να’ χουμε καλό ρώτημα, αν χάσουμε. Θα μας δώσει πριμ το κράτος. Μήπως θα μας δανείζουν τζάμπα οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι. Θα σταματήσει να μας σπάει τους όρχεις ο Ερντογάν. Τι είναι αυτό για το οποίο... πρέπει να κερδίσουμε;
Δεν θα γίνουμε στόχος σε πυραύλους κρουζ από κανένα;. Θα έρθουν το προσεχές καλοκαίρι περισσότεροι τουρίστες στα νησιά. Ρωτάω γιατί ''πρέπει''... , διότι μου πέφτει κομματάκι βαρύ αυτό το γελοίο ''πρέπει''. Να ζητάς από την κυβέρνηση να πολιτεύεται σύμφωνα μ' όσα είχε δεσμευτεί, το δέχομαι. Ταιριάζει να πεις... πρέπει.
Παίζει η ομάδα, είτε ΠΑΕ είναι, είτε η εθνική, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ, και ο μπάμιας λέει... ''πρέπει'' να πάρουμε τη νίκη. Πριν ο πρωθυπουργός συναντηθεί με τον Μπάιντεν ή τον Ερντογάν κανένας μαλάκας δεν λέει το άλλο. Ποιο; Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάρει αποτέλεσμα. Όχι μόνο λόγια του κώλου και φωτογραφίες με γελάκια.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ