ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ

 
Αν στις εκλογές το κάθε κόμμα έπαιρνε μόνο τη ψήφο των ''δικών'' του ψηφοφόρων, τότε δεν χρειαζόταν η... δημοκρατία. Ποιος ο λόγος να στήνονται κάλπες; Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ο καθένας τη μαλακία του. Όχι την ιδεολογία του. Στο φινάλε κανένα κόμμα, και το δήθεν πολιτικοποιημένο, έχει σαφή συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα. Όλα κυκλοφορούν στην αγορά με την αγωνία, με την ανησυχία ό,τι αρπάξουμε. Ποτέ στην Ιστορία κόμμα αρνήθηκε τη ψήφο από κανέναν. Έστω κι αν αυτός ήταν οπαδός άλλου κόμματος, εγκληματίας, παράνομος, κατάσκοπος σε βάρος της πατρίδας.
Ντροπή και υποκρισία, λοιπόν, όλος αυτός ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε με αφορμή την κουβέντα ξαδέλφου του Κασσελάκη. Τι είπε το ξαδελφάκι; Πως καλό είναι να ψηφίσουν Σύριζα και ψηφοφόροι από τους Σπαρτιάτες. Δεν κατάλαβα. Μόνο... Αθηναίοι χωράνε στην κάλπη για πάρτη του Σύριζα; Όχι Σπαρτιάτες και Θηβαίοι και Κορίνθιοι. 
Αν είναι έτσι. τότε ο Κασσελλάκης να φτιάξει εκλογική αστυνομία και να αναλάβει δράση σε κάθε εκλογικό τμήμα. Μην τυχόν και τολμήσει πασοκτσής και νεοδημοκράτης να ρίξουν ψηφοδέλτιο Σύριζα. Ή δεν είναι... αντίπαλοι του Σύριζα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;
Διαβαστε ακομα:

ΜΠΑΣ, ΡΕ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΚΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ;