ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Ο Μελισσανίδης έχει 20 λιμάνια.  Πώς λέμε αυτός έχει τρία σπίτια, εκείνος δύο αμάξια και ο άλλος τρεις γκόμενες μαζύ. Ο Πόντιος αυτό το γερό ποντιακό κόκκαλο, με ρίζα δράκου κανονικού, ελέγχει επιχειρηματικά και μονοπωλιακά 20 λιμάνια. Γιβραλτάρ και Αμβέρσα, Σιγκαπούρη και Ταγγέρη. Συγκεκριμένα πράγματα. Τζαμάϊκα και Νέα Γουινέα. Σε πάω απο τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη. Χιούστον και Γκάνα. Αραβικά Εμιράτα και Τρίνινταντ.

Εκατόν είκοσι λιμάνια  να ‘χε στο πορτοφόλι του ο τίγρης αυτό που μπορεί να του χαρίσει η ΑΕΚ δεν πρόκειται να το βρει πουθενά. Ούτε και στα 70 ιδιόκτητα παπόρια του. Και να ήταν εκατον εβδομήντα. Τα είπαμε. Φιλέτο σαν τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ματαβρεί σ’ αυτή τη ζωή, ούτε στην άλλη ο Ιβάν Σαββίδης.

Έτσι είναι η ζωή. Κακώς. Καλώς. Καμμία σημασία όπως και να το πάρεις. Δυστυχώς, ευτυχώς η ακτινοβολία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ΑΕΚ είναι αυτή, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πάντα θα σκεπάζει και τον πιο επιτυχημένο επιχειρηματία που θα γίνει προεδρός της. Διακόσια πρωταθλήματα να πάρει ο Μαρινάκης πάντα θα βρίσκεται στον ίσκιο του Ολυμπιακού. Το ίδιο ο κάθε πρόεδρος της κάθε ομάδας.

Αυτή είναι η ζυγαριά της ζωής. Θεός της μπίζνας να είσαι το φωτοστέφανο στους ουρανούς θα το κερδίσεις όχι με τα τρις που θα κονομήσεις όσο με την αγάπη που θα σου δώσουν οι ποδοσφαιρικές κερκίδες. Κρίμα;

Διαβάστε ακόμα:

Με Μελισσανίδη τούμπα το σκηνικό στο ποδόσφαιρο