ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Οικονομικά, ταμειακά, λογιστικά, όπως θες να το πεις, ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση, με τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ να συμμετέχει σε κύπελλο Ευρώπης; Δεν ξέρεις. Αυτή είναι η σωστή, η καθωσπρέπει απάντηση. Το αν χρωστάει π.χ. ο Παναθηναϊκός, το αν είναι ανοικτός και σε ποιο βαθμό, αφορά τα περίφημα “Προσωπικά Δεδομένα”.

Πολύ σωστά η ΕΠΟ, λέει ο αποδυτηριάκιας, ρώτησε την Σούπερ Λίγκα “Θέλετε να εξετάσουμε ποιες ομάδες έχουν ή, δεν έχουν δικαίωμα αδειοδότησης πριν γίνουν τα πλαίη-οφ;”. Η Σούπερ Λίγκ απάντησε “Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στα πλαίη-οφ και μετά!”. Κι αν κάποια ομάδα από τις τέσσερις, δηλαδή η εξής μία ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει πρόβλημα; Ε, τότε, είπαν στην Σούπερ Λίγκα θα κάνουμε ένα... μπαράζ με Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και μονάχα οι τρεις ΠΑΕ μειοψήφισαν στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ατρόμητος, ο Αστέρας και η Ξάνθη. Το μπαράζ, λοιπόν, γίνεται μετά από δημοκρατικές κι όχι επιχειρηματικές διαδικασίες.

Έτσι φθάσαμε στο σημερινό μπαράζ Ξάνθης-Παναθηναϊκού, ενώ άνευ κάποιου απίθανου αποροόπτου και σύμφωνα με τις... ελεγχόμενες εξελίξεις Γιάννενα και Παναθηναϊκός είναι ξεγραμμένοι από την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα μπαράζ με τη δική του (μη) σημασία