ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Τον Ολυμπιακό δεν τον κάλεσαν στην ΕΠΟ να τους παρουσιάσει εκείνα τα δεδομένα που απαιτούνται προκειμένου ο πρωταθλητής να αδειοδοτηθεί και να συμμετέχει κανονικά στα κύπελλα Ευρώπης. Τον Παναθηναϊκό τον κάλεσαν. Ούτε από την Ξάνθη ζήτησε τίποτα χαρτιά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Και μόνον απ' αυτό συμπεραίνει κανείς ότι υπάρχει πρόβλημα στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Νο 1 ο Παναθηναϊκός είναι εκτός χρόνου. Όφειλε απο τον Μάρτιο να έχει καθαρά χαρτιά. Να έχει τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και με πρόσωπο μακιγιαρισμένο να τσουρνέψει την αδειοδότηση.

Δεν το συζητάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο. Και λοιπόν; Λόγω ονόματος να αδειοδοτηθεί, ακόμα κι αν δεν έχει τις προϋποθέσεις, με τη δική του ευθύνη; Δεν πάει έτσι.

Κι αν δεν του κάνουν τη χάρη του Αλαφούζου θα φταίει η Παράγκα;     Η εκληματική οργάνωση της ΕΠΟ; Ο Μαρινάκης ο μεγάλος εχθρός του Παναθηναϊκού;

Εγώ νομίζω ότι είναι κοινωνική πρόκληση ο Παναθηναϊκός χωρίς να τη δικαιούται την αδειοδότηση να την αποζητά. Και να μιλάει αύριο για σκάνδαλο όταν η ΕΠΟ δεν παρανομήσει για τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και πέρυσι επί Πιλάβιου.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ντουμπλάρει το σκάνδαλο για Παναθηναϊκό;

Πατέντα Αλαφούζου για την αδειοδότηση