ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Μπαίνει στο παιχνίδι ο Μελισσανίδης, με την ΑΕΚ. Όπως μπήκε στον Ολυμπιακό, πριν από τρία χρόνια, ο Μαρινάκης. Και πρόσφατα σχεδόν ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Δεν μιλάμε για Άρη, διότι εκεί το φυλάνε καλά το κάστρο, μάλιστα με διπλοσκοπιές. Στον Άρη δεν περνάει κανείς όσο βαρειά να ‘ναι η τσέπη του. Κι αν περάσει θα ‘ναι επειδή οι αρειανοφρουροί θα του το επιτρέψουν.

Παρένθεση. Μας βγήκε στο δρόμο, μην το αγνοήσουμε. Επί ΠΑΣΟΚ όταν έγινε κυβέρνηση οργίασαν τα βρωμόσκυλα οι πρασινοφρουροί. Χειρώτεροι ήντουσαν από τους ερυθροφρουρούς, τους Βιετκογκ, τους Χμερ της Καμπότζης, του Βιετνάμ. Σ’ αυτό το στυλ και οι αρειανοφρουροί, κρατάνε τα μπόσικα. Παρένθεσης, τέλος.

Ε, δεν θέλει σκότωμα ο Μελισσανίδης αν αύριο καταχρεώσει την ΑΕΚ και την εγκαταλείψει μετά από 4-5 χρόνια στη ζητιανιά; Να μην έχει να φάει η ομάδα, να παίρνει σειρά στα συσίτια της Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Αθηναίων.

Το ίδιο και αν στην κάνει ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ. Είτε γιατί είναι απατεώνας ο Ιβαν, είτε γιατί κυνηγούσε ένα κωλοπρωτάθλημα, να φορτώσει με υπέρογκα κερατιάτικα τον ΠΑΟΚ κι αυτός να την έκανε για Βλαδιβοστοκ και Εκατερίνμπουργκ.

Και θα βγουν στη γύρα μετά τα χαμένα τα κορμιά που πονάνε για την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την κάθε ομάδα και θα μας λένε διαγράψτε τα χρέη, επειδή η ΑΕΚ είναι μεγάλη, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος και έχει προσφέρει στον αθλητισμό.

Είπε ο Αλαφούζος ότι όταν ανέλαβα βρήκα στον Παναθηναϊκό ένα άνοιγμα 28 εκ. Ποιος φταίει; Ο κανένας. Πραγματικά δεν φταίει κανένας. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον αυτών που έρριξαν έξω τον Παναθηναϊκό, την κάθε ομάδα. Ο Κορυδαλλός είναι μόνον για τους παιδεραστές, τους αιμομίκτες, τους τρομοκράτες.

Θα προτιμούσα για πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον Τάκη Οικονομόπουλο. Ο σφικτός. Θα ήμουν σίγουρος ότι η ΠΑΕ δεν θα χρώσταγε ευρώ. Όπως έλεγε ο Φυλακούρης ο Οικονομόπουλος έραβε τα κοστούμια χωρίς τσέπες, ούτε στα παντελόνια, ούτε στα σακκάκια. Στα σίγουρα, σου λέω.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ δεν έχει πλέον ανάγκη από λεφτά

Ποτέ δεν κτίστηκε ομάδα στην Ελλάδα