ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ποιος είσαι εσύ, ρε Μελισσανίδη, που θα μου κάνεις πλάκες, εμένα του Μαρινάκη; Αυτή την εξήγηση κάνει δημοσίως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ιδιοκτήτη του ομίλου AEGEAN.

Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Ο Μαρινάκης γνωρίζει πολύ καλά, περισσότερο από κάθε άλλον, ποιος είναι ο Μελισσανίδης. Ότι το αφεντικό της ΑΕΚ είναι τέτοιο οικονομικό μέγεθος, σε παγκόσμιο επίπεδο, και κυρίως έχει ένα χαρακτήρα σκληροτράχηλο, ικανό να φθάσει στα απόλυτα άκρα, που δεν αγνοεί σε καμμία περίπτωση ο σημαντικός παράγων της διεθνούς ναυτιλίας, ο Ευάγγελος Μαρινάκης.

Και ο Μαρινάκης, όμως, έχει το δικό του χαρακτήρα. Και είναι κάργα τσαμπουκαλεμένος. Γι’ αυτό, όπως είχαμε αποκαλύψει, οι δύο άνδρες, που έχουν στήσει τις αυτοκρατορίες τους σε μια γειτονιά, στο λιμάνι του Πειραιά, έβγαλαν τα μπαζούκας.

Είναι έτοιμοι και οι δύο για πόλεμο. Δεν είμαστε υπερβολικοί. Ο Μαρινάκης, ειδικώς, δεν έχει άλλη επιλογή. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Που σημαίνει ότι θα χυθεί αίμα. Δηλαδή;

Ασφαλώς δεν μιλάμε για πιστολίδια, ούτε για μαχαιρώματα. Αν προέκυπτε το ανήκουστο, να συμπλακούν οι δύο ομάδες προσωπικών φρουρών Μελισσανίδη-Μαρινάκη τότε πραγματικά ο Πειραιάς θα έπαιρνε φωτιά. Κανονικός πόλεμος.

Θα βγουν πολλά στη φόρα. Αυτή την έννοια έχει όταν λέμε θα χυθεί αίμα. Δεν είναι γνωστό, το γράφουμε σήμερα. Ο Μαρινάκης ξέρει πολλά για τον Μελισσανίδη, όπως και ο Μελισσανίδης για τον Μαρινάκη. Δεν υπήρξαν ποτέ κολλητοί, ο συνδετικός κρίκος ήταν πάντα ο Νίκος Πατέρας, αλλά έχουν «παραγνωριστεί».

Και ήδη, ο Μαρινάκης άφησε πολλά «εννοούμενα»(;) και υπονοούμενα σε βάρος του τίγρη.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για τη σύγκρουση στο λιμάνι

Μαρινάκης, Μελισσανίδης βγάλανε τα μπαζούκας