ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ 2004

πηγή: Intime
 

Θυμίζω ότι ο Κώστας Καραμανλής, πρωθυπουργός, φρέσκος ακόμα, τριών μηνών, στον τελικό του Ευρώ 2004, παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλειο Γκαγκάτση. Πού βρίσκονται αυτοί οι δύο; Στο πουθενά. Εκεί βρίσκονται. Ούτε και υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν από το κρύο.

Πέθανε ο Γκαγκάτσης; Όχι. Ξεκούτιανε και τον κλείσανε στο Δαφνί, όπως την κυρία Βίκυ Σταμάτη; Ούτε. Μήπως αποδείχθηκε απατεώνας; Α, πα, πα, δεν γίνονται αυτά. Αηδίασε από τη διαφθορά του ποδοσφαίρου, τα στημένα ματς, την Παράγκα; Ξανά μανά όχι. Τότε ο άνθρωπος θα μετανάστευσε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γιατί δεν είναι ακόμα στην ΕΠΟ όταν επί προεδρίας του συνετελέσθη το θαύμα των θαυμάτων. Η πρωτιά της Ελλάδος στην Ευρώπη.

Καμία σχέση δεν είχε με την απίστευτη επιτυχία της εθνικής ομάδος ο Γκαγκάτσης. Όπως το λέω. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Καραμανλή. Έκατσε 5,5 χρόνια πρωθυπουργός και δεν είχε ιδέα από Ελλάδα. Με την διακυβέρνηση της χώρας. Όπως το λέω. Δεν πήρε χαμπάρι ο άνθρωπος. Δεν ήθελε τέτοιες σκοτούρες. Να προβληματιστεί τι να κάνει. Να ελέγξει. Να καθοδηγήσει.Όχι τέτοια πράγματα. Το μόνο που ''έκανε'' ο Καραμανλής είναι αυτό που ''κάνει'' σήμερα και ο συνάδελφος του Τσίπρας, να αμολάνε αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος ατάκες και να δείχνουν έτσι τα παιδιά ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.\

Αυτή είναι η Ελλάδα. Αυτή ήταν και πριν 12 χρόνια, και πριν 22 και 42. Ο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έφτιαξαν την δική τους πορεία, ερήμην της Ελλάδος, του κράτους, της ΕΠΟ. Στο γήπεδο, ημέρα του τελικού Ελλάδος-Πορτογαλίας στο Ευρώ, σα σήμερα 4 Ιουλίου, καθόντουσαν δύο άνδρες που δεν αντάλλαξαν ούτε καλησπέρα. Ο Καραμανλής και ο Γκαγκάτσης, ξεχασμένοι πια και οι δυο, όπως έχει λησμονηθεί και ο θρίαμβος του 2004 στην Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμα:

Το απίθανο του 2004 και η μαγκιά πολιτικών και ΜΜΕ