Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ» ΜΕ ΝΥΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Φούσκα αυτή η ιστορία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έχει μπάρμπα από την Κίνα; Δεν μπορείς να το πεις αυτό. Δεν μπορείς να γνωρίζεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του υιού.

Στον πρώτο γύρο ο Αλαφούζος τον έκανε μια χόρτα. Ο μεν υποψήφιος επενδυτής θέλει να πάρει την ΠΑΕ, ο δε θεματοφύλακας του Παναθηναϊκού μας είπε ότι είναι αξιοπρεπής κύριος ο Δημητράκης.

Κάτι άλλο; Τίποτα επί της ουσίας. Στέκομαι στις δηλώσεις, μελετημένες στον πόντο, του Αλαφούζου: «Εμείς προχωράμε όπως προχωράμε. Εμείς που αναλάβαμε να σώσουμε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πρόγραμμα, ξέρουμε πού πατάμε και δεν έχουμε ανάγκη να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Αν θέλει ο κύριος Γιαννακόπουλος να μας δώσει κανένα φράγκο, πολύ ευχαρίστως. Δεν θα του πούμε “όχι”».

Αυτά είναι τα λόγια του ευγενέστατου και κυριλάτου Αλαφούζου ο οποίος σα νοικοκύρης υποδέχθηκε έναν «επισκέπτη», έναν «φιλοξενούμενο», κάποιον που έχει καλές προθέσεις να βοηθήσει την ΠΑΕ. Ο δε Γιαννακόπουλος απεχώρησε «χειρουργημένος» από το νυστέρι του Αλαφούζου, χωρίς στην πραγματικότητα να δώσει συνέχεια επί την ουσίας σ’ όλα όσα είχε προαναγγείλει για το καράβι με τα δολάρια από την Κίνα.

Διαβάστε επίσης:

Δαγκωμένος ο Δημητράκης με τον γάτο Αλαφούζο