ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Η κουβέντα ξεκίνησε από μια αλήθεια που έβαλε στο τραπέζι ο αποδυτηριάκιας. Μια από τις αλήθειες που έβγαλε ο αποδυτηριάκιας πριν από 30 χρόνια. Δεν υπάρχουν φίλαθλοι, υπάρχουν οπαδοί.

Δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, υπάρχουν ομάδες με πολύ κόσμο. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν ομάδες, υπάρχει πρωτάθλημα. Αν το πρωτάθλημα είναι πατσαβούρα, τότε πατσαβούρες είναι και οι ομάδες, και οι μικρές και οι «μεγάλες». Παρακάτω.

Λέμε πως θα ξηγιόντουσαν αν ήταν πράγματι μεγάλοι, αν ήθελαν να εξελιχθούν σε μεγάλες οι πέντε πρώτες της ιεραρχίας. Μίλησαν και συμφώνησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Ήρθε και η σειρά του ΠΑΟΚ που τα έχωσε στους τρείς του τέως ΠΟΚ.

-    Μου λέτε να συνεργαστώ μαζύ σας, για να φτιάξουμε, επιτέλους, ένα ποδόσφαιρο να το χαίρεται ο κόσμος και να κονομήσουμε. Λόγια. Δεν σας έχω καμμία εμπιστοσύνη. Μια ζωή είσαστε του παρασκηνίου, της πουστιάς.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ κάνει να διαμαρτυρηθεί, σα να θέλει να πει ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους δυο άλλους κοτζαμπάσηδες. Επεμβαίνει ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού.

-    Σύντροφε, άσε τον παοκτσή να βγάλει τα απωθημένα του.

Συνεχίζει ο παοκτσής: Αυτό που λέγεται αποικιοκρατία, αυτό που λέγεται ιμπεριαλισμός το γνώρισα στο πετσί μου από τις ομάδες της κωλοαθήνας. Μια ζωή στο σκάνδαλο.

Διακοπή. Να ακούσουμε και τον εκπρόσωπο του Άρεως.

Για να μπεις στο νόημα, σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, δίαβασε κατά σειρά τα παρακάτω κείμενα, που ξετυλίγουν από την αρχή το σενάριο του αποδυτηριάκια:

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός οι δυο μεγάλοι της λεχριτοσύνης

Τα 5 πρώτα πιστόλια του ποδοσφαίρου μας