ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Δύσκολα να δεχθείς ότι ο Σουμάχερ έκανε την ανοησία. Δεν ξέρεις, όμως υποθέτεις. Την έννοια κίνδυνος, την απειλή κίνδυνος, ακριβώς λόγω της δουλειά του, την είχε κάνει βίωμα το παλληκάρι. Με βάση, λοιπόν, αυτό το δεδομένο σκέπτεσαι ότι είναι μάλλον απίθανο να βγήκε αδικαιολόγητα εκτός απαγορευμένης ζώνης τρέχοντας πάνω στο χιόνι. Έστω και σαν καλός σκιέρ.

Το λάθος θα το κάνει ο ανύποπτος. Αυτός που δεν είναι μία ζωή στην τσίτα. Στην κόψη του ξυραφιού. Αν όχι παρέα με το θάνατο, με την αποτυχία, οπωσδήποτε.

Στο πνευματικό ρεπερτόριο του οδηγού της φόρμουλα ένα πρωταρχική θέση η λεπτομέρεια. Η σημασία της λεπτομέρειας. Το πόσο καθορίζει το αποτέλεσμα η λεπτομέρεια. Δεν είναι, λοιπόν, στο σενάριο να ενεργήσει κουτουρού μπουγάτσα ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Δεν ξέρεις. Είπαμε. Υποθέτεις. Που σημαίνει ότι πιθανότατα να ισχύει αυτό που γράφει η Bild. Ότι ο Σουμάχερ δεν παρασύρθηκε σε διαδρομές όπου πλέον ο σκιέρ κινείται με δική του ευθύνη, αλλά σκόπιμα οδηγήθηκε προς ένα σημείο απαγορευμένο προκειμένου να βοηθήσει μία πιτσιρίκα.

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυμα Σουμάχερ καθαρό σαν το χιόνι