ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ, ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΑΤΗΤΑΡΧΗΣ

 

Ο Πλατινί είναι λίγος. Δεύτερο πράμα. Συμβαίνει αυτό με τους ποδοσφαιριστές όταν παίρνουν πόστα, αξιώματα. Όλοι λένε ότι οι ομάδες πρέπει να χρησιμοποιούν τους βετεράνους. Όχι, κύριε. Διαφωνώ.

Ο ποδοσφαιριστής όταν κρεμάει στο καρφί τα παπούτσια του είναι επικίνδυνος αν τον κρατήσεις στα αποδυτήρια. Εκτός κι αν έχει προσόντα να κάνει τον προπονητή, τον βοηθό προπονητή, τον επιλοχία, τον σκάουτ, τον ατζέντη, τον τεχνικό διευθυντή.

Μην τρελλαθούμε. Άλλο έχω παίξει μπάλλα 10-15 χρόνια, ας είμαι παικταράς, κι άλλο είμαι ικανός να ανταπεξέλθω υπεύθυνα και αποτελεσματικά σ’ άλλα καθήκοντα.

Λέγαμε για τον Πλατινί. Γνωστό ότι φιλοδοξεί να γίνει πλανητάρχης. Παραγοντικά, όμως, παίζει παλαιοκομματικά. Σα να είναι ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ο υποψήφιος πρόεδρος της FIFA. Αφού το ξέρει ότι για να πάρει τη θέση του Μπλάτερ θα πρέπει προηγουμένως να τον ευλογήσει ο μασώνος. Ο Μισέλ, όμως, αντί να σκύβει το κεφάλι στον Μπλάτερ, τον αντιπολιτεύεται.

Δεν είναι σωστή η διαδικασία στην απονομή της «Χρυσής Μπάλλας» είπε ο Πλατινί. Ανέκδοτο, λέει ο αποδυτηριάκιας. Άδικο να μη βραβευθεί ο Ριμπερί, είπε ο Μιχαλάκης για τον συμπατριώτη του. Εκτός τόπου και χρόνου, λέει ο αποδυτηριάκιας. Δηλαδή;

Ποιος ασχολείται με τη... δικαιοσύνη; Εδώ μιλάμε για Χόλυγουντ. Κάνουμε μια εκδήλωση όχι για να τιμήσουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, όσο να προωθήσουμε επικοινωνιακά το προϊόν ποδόσφαιρο.

Ποιος Ριμπερί και ποιος Ρονάλντο; Χλιδάτες γκόμενες θέλουμε μπροστά στις κάμερες, αστραφτερά φλας σε κάθε πλάνο, φρου φρου και αρώματα μαζύ με τα παπιγιόν στους διεκδικητές της Χρυσής Μπάλλας.

Διαβάστε ακόμα:

Χρυσή γκόμενα η «Χρυσή Μπάλλα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο