Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Πηγή: INTIME
 

Κάποιοι, και δικαιολογημένα, περίμεναν ότι ο πόλεμος, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μελισσανίδη και το κατεστημένο του εγχωρίου ποδοσφαίρου, όπως το ορίζει η ΕΠΟ, θα ξεκινούσε όταν η ΑΕΚ θα ξαναβρισκόταν στην σούπερ ληγκ. Να, όμως, που το πράμα ήρθε πολύ ενωρίτερα, με την βαρύτατη ποινή σε βάρος της ΑΕΚ, για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω.

Δεν το συζητάμε ότι έτσι ή, αλλοιώς και η ΑΕΚ έχει ευθύνη για τις αισχρότητες στο γήπεδο του Αιγάλεω, έκτροπα που ήταν στημένα (φωτό), που ξεκίνησαν χωρίς λόγο από «τσαμπουκαλεμένα», δηλαδή σεσημασμένα άτομα που προέρχονται από τη νύχτα.

Από πλευράς Μελισσανίδη η ερμηνεία που δίνεται στην ποινή της αφαίρεσης βαθμών και του αποκλεισμού από την έδρα της ΑΕΚ είναι μια ολοφάνερη «επίδειξη δύναμης». Και παράλληλα σα να ήθελαν να ζυγίζουν την αντίδραση της ΑΕΚ απέναντι σε μια ανοικτή πρόκληση.

Τελικά, η τιμωρία της ΑΕΚ ήταν το άναμμα στο φυτίλι που έφερε την έκρηξη. Ο Μελισσανίδης το ξεκαθάρισε μέχρι εκεί που χρειαζόταν: Δεν θα ανεχθεί Θωμά Νο2 στην ΕΠΟ, τα ψέμματα τελείωσαν, αν δεν γκρεμιστεί επιτόπου η Παράγκα εντός και εκτός ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Καλά κάνανε και συλλάβανε τον Θωμά Μαύρο