ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

 

Μπουρδελιάρα έγινε και η Ρωσία. Ήμουν στη Μόσχα, στους πρώτους ολυμπιακούς αγώνες επί κομουνιστικού  εδάφους και σκέφτομαι πόσο γρήγορα και, κυρίως, πόσο απλά γίνονται οι θεωρούμενες ιστορικές αλλαγές.

Οι ανατροπές, πολιτικές και κοινωνικές, για τις οποίες γράφουν και ξαναγράφουν τις παπαριές τους ιστορικοί και διάφοροι περίεργοι αναλυτές.

Ολυμπιακοί αγώνες χειμερινοί στη Ρωσία και ρεκλαμάρονται με γκόμενες, μοντέλες, ημίγυμνες, ψιλοξεβράκωτες και αισθησιακές. Η Ρωσία μετά από 70 χρόνια πριν σκάσει η περεστρόικα είχε κι αυτή τα απωθημένα της να αμερικανοποιηθεί. Γι' αυτό, σε κάθε ευκαιρία, ξεσαλώνει.

Θυμάμαι, που λες, Αύγουστος 1980, στους ολυμπιακούς αγώνες της Μόσχας, επί Λεωνίδα Μπρέζνιεφ, ένας στρατός από μαθήτριες και φοιτήτριες που είχαν “επιστρατευθεί” για τις υπηρεσίες της διοργάνωσης. Σεμνά πράγματα, όχι πουτανίστικα, άλλο ότι το κοριτσομάνι ήθελε να τακιμιάσει στο πονηρό. Υπήρχε μια εγκράτεια, όμως, έπαιζαν κάποια όρια, όχι αυτό το σημερινό χάλι.

Κάνεις ολυμπιακούς αγώνες. Πού κολλάνε τα προκλητικά μπικίνι και τα σέξυ ντυσίματα που φαντασιώνουν άσχετα με τον αθλητισμό πράγματα;

Διαβάστε ακόμα:

Ξεβρακώθηκε στους gay κοτζάμ Πούτιν