ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΛΑΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΑΒΒΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Το μπλα-μπλα είναι μπλα-μπλα. Δεν αποκτάει ουσία το μπλα-μπλα επειδή θα πέσει η φωτογραφία του Πλατινί με τον Σαββίδη και τον Μαρινάκη. Ό, τι πούνε, σοβαρό είναι αυτό, απαραίτητο, τυπικό, ανούσιο, είναι σα να μην ειπώθηκε ποτέ.

Έτσι που λες. Ακόμα και με τον πρωθυπουργό συναντήθηκε ο Πλατινί, ο πρόεδρος της UEFA με τον πρόεδρο για ένα εξάμηνο της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης Αντώνη Σαμαρά. Είπαμε. Σα να μην έγινε η συνάντησή  τους, η χαιρετούρα τους, οι άδειες κουβέντες τους που πρόλαβαν να ανταλλάξουν στα λίγα λεπτά.

“Να φτιάξετε το πρωτάθλημά σας” είπε ο Μισέλ. Και λοιπόν; Εκατό χρόνια καμμία κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα. Και θα ασχοληθεί σήμερα επειδή το ζήτησε, το σύστησε, το πρότεινε ο Μιχαλάκης;

Ούτε ο Μαρινάκης που το παίρνει το πρωτάθλημα, ούτε ο Σαββίδης που δεν το παίρνει, θα ενδιαφερθούν να το φτιάξουν. Επειδή αν το “φτιάξουν”, δηλαδή γίνει περισσότερο ανταγωνιστκό, πιθανότατα να μην το παίρνουν οι ομάδες τους.

Γέμισε ο τόπος από φωτό του Μισέλ Πλατινί και κάργα το μπλα-μπλα στο μπλα-μπλα. Όχι πως φταίει το παλληκάρι. Το πρόβλημα είναι ελληνικό, όχι της UEFA, που είναι αξιόπιστο και σοβαρό μαγαζί, όχι αυτή η αστεία ιστορία που λέγεται Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μπράβοι μου θα συλλάβουν τους μπράβους σου