Ο ΜΙΤΣΕΛ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΜΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Πηγή: INTIME
 

Πριν μιλήσει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός στο μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ, μίλησε ο προπονητής. Ο μόνος που έχει δικαίωμα να μιλήσει. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν να πουν κάτι. Πέρα απ' αυτό. Καλώς μιλάει ο προπονητής. Επιβάλλεται να μιλήσει. Αν δεν το κάνει μία είναι η εξήγηση. Επειδή φοβάται μήπως εκτεθεί.

Λέμε τώρα για τον προπονητή που έχει κάτι να πει. Που θέλει να πει κάτι. Γιατί κάποιοι προπονητές στην Ελλάδα το 'χουν μάθει το κόλπο και κοροϊδεύουν. Μιλάνε χωρίς να λένε τίποτα. Είπαμε. Για να μην εκτεθούν.

Ο Μίτσελ για παράδειγμα μίλησε για το ματς με την Μάντσεστερ και είπε πράμα. Για παράδειγμα ότι σε σχέση με δυο μήνες πριν ο Ολυμπιακός σήμερα είναι πιο δουλεμένος, πολύ καλύτερος. Πήρες χαμπάρι;

Για σκέψου οι παίκτες του Μίτσελ να αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων. Η ευθύνη πρώτα θα πάρει και θα σηκώσει τον προπονητή τους.

Θα είναι αρκετό, είπε ακόμα ο Ισπανός, για τον Ολυμπιακό, αν πιάσει το 100% των δυνατότητών του. Τι λέμε; Αν είμαστε σωστοί θα πρέπει να πούμε χίλια μπράβο στον Ολυμπιακό αν πιάσει το 100% ακόμα κι αν ηττηθεί. Αυτό υπογράφω 100%.

Κρίνουμε ποδοσφαιρικά. Αθλητικά. Αν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός παίξει την μπάλλα της ζωής του θα αξίζει συγχαρητηρίων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Διαβάστε ακόμα:

Βελής είναι, όχι Βεληγκέκας