ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΚΟΛΛΗΝΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Πηγή: INTIME
 

Το κρίμα! Αυτή είναι η πρώτη κουβέντα του αποδυτηριάκια λίγες ώρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση του αξιόμαχου Ολυμπιακού απέναντι στην παγκόσμια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό έχεις να πεις, τι κρίμα; Με γκρίνια αρχίζεις, δηλαδή.

Τι κρίμα, επιμένω εγώ, που αυτός ο Ολυμπιακός δεν εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι κρίμα, επιμένω ξανά μανά, που αυτός ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί κομμάτι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τι κρίμα! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, δεν είναι ο Ολυμπιακός της Ελλάδος. Γκρίνια, ξεγκρίνια, να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κι αν δεν τα πούμε τώρα, πότε να τα πούμε;

Μπράβο στον Ολυμπιακό, για το πώς διαχειρίστηκε αγωνιστικά το πρώτο παιχνίδι με το πιο βαρύ όνομα της ποδοσφαιρικής οικουμένης, αυτό είναι το πρωτεύον, μετά έρχεται το μπράβο για τη νίκη με 2-0. Και λοιπόν; Θα μας σώσει, ωρέ πατριώτες, ο Ολυμπιακός; Αποκλείεται. Θα τραβήξει ο Ολυμπιακός το κάρο από τη λάσπη, εννοώ αυτό το ανυπόληπτο πρωτάθλημα; Σε καμμία περίπτωση.

Να, γιατί λέω “Τι κρίμα!”. Τι κρίμα, να έχουμε μόνον τον Ολυμπιακό και απ' εκεί και πέρα το χάος των παραπληγικών και το αιώνιο σκηνικό της διαμαρτυρίας, του παραπόνου, μιας ατελείωτης λεχριτοσύνης.

Διαβάστε ακόμα:

Σχίστε το δίπλωμα του Μίτσελ!