ΣΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!

Πηγή: INTIME
 

Είσαι φτιαγμένος στο περίμενε να δεις ματσάρα συγκλονιστική και συναρπαστική, δικέ μου. Τι το καλύτερο; Ολυμπιακός με Μάντσεστερ την διαπλανητική, όχι την άλλη της Αγγλίας. Ξεκινάει το έργο και τρως κρύα φάβα. Τι λες; Εγώ λέω μαγκιά του Ολυμπιακού. Δηλαδή;

Όπως παίζεις, κυρία Μάντσεστερ, παίζω κι εγώ. Απόψε είμαστε ίσοι. Αν τα κορίτσια από το Μάντσεστερ στο Καραϊσκάκη μοιάζουν με χαβανέζες χορεύτριες, τότε κι εγώ ο Ολυμπιακός αναλόγως και καταλλήλως θα απλώσω το χέρι μου στα απόκρυφα σημεία της αντιπάλου.

Δεν βγήκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός να πιει αίμα, σα ντοπαρισμένο ροτβάιλερ. Ούτε αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο της διαδήλωσης και της αντίστασης. Όχι τέτοια πράγματα. Ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα Ευρώπης και έπαιξε, και άρχισε να τρέχει, να οδηγεί με αερόσακο.

Και πάμε παρακάτω. Στα δύσκολα για αρχάριους. Ποιος ήταν ο στόχος του Ολυμπιακού; Όποιος πει ισοπαλία, έχασε. Η νίκη, έχασε δυο φορές. Η ήττα; Please! Αν δεν ξέρεις τη σωστή απάντηση θα αποκλειστείς από το reality.

Καμμία σοβαρή ομάδα στον κόσμο δεν έχει στόχο τη νίκη. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν υπάρχει άλλη αγωνία από το να παίξεις καλά. Να κάνεις το παιχνίδι σου. Να έχεις κατοχή, να είσαι δημιουργικός, να μην επιτρέπεις στον  αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι. Αυτό έπραξε ο Ολυμπιακός.

Αν ο Μίτσελ είχε στόχο τη νίκη τότε σχίστε του το δίπλωμα. Ο προπονητής θέλει από τους παίκτες του να παίξουν και απ' εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα έρθει μόνο του! Ακριβώς.

Τι θέλω να πω; Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να χάσει 1-0. Όπως και να κερδίσει 3-0. Μπάλλα είναι αυτή. Αυτό το ίδιο το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να δώσει ανάποδο αποτέλεσμα. Συμβαίνει.

Το σπουδαίο είναι ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι, ένοιωθε σίγουρος, ασφαλής και η όλη άψογη αγωνιστική του συμπεριφορά τον δικαίωσε. Τον αντάμειψε.

Διαβάστε ακόμα:

Αντίθετα από τας γραφάς, έπνιξε το κουνέλι