ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Περισσότερο κατανοητά δεν μπορώ να στα γράψω ελληνικά. Δεν μου λέει τίποτα κανένας Μαρινάκης στον Ολυμπιακό και κανένας Σαββίδης στον ΠΑΟΚ αν οι κύριοι, με γεια τους και χαρά τους τα λεφτά τους, δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Το να είσαι Ολυμπιακός ή, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν σημαίνει ότι είσαι φίλος του ποδοσφαίρου.

Για να μην το χοντρύνω. Να μπαίνει σε μια ΠΑΕ ένας λεφτάς και να μην ενδιαφέρεται ούτε για την ομάδα του, παρά μόνο για πάρτη του. Για την δημοσιότητα που εξασφαλίζει με την εμπλοκή του σε μια λαόφιλη ομάδα.

Ακαδημαϊκά μιλάμε. Αυστηρώς ακαδημαϊκά, κι όχι προσωπικά για κάποιον, ούτε συγκεκριμένα για μια ή, άλλη ομάδα. Να την ανοίξουμε την κουβέντα.

Αντώνης Σαμαράς, πρωθυπουργός Ελλάδος. Σταματάς να είσαι ΝΔ όταν εκλέγεσαι πρωθυπουργός. Είσαι κυβερνήτης της χώρας, όχι του κόμματός σου. Άρα, είσαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Παρακάτω. Ο πρόεδρος π.χ. του Λεβαδειακού και του Πανθρακικού δεν μπορεί να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης μπορεί. Το ίδιο και ο Σαββίδης. Αρκεί να είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όχι με σκέψη μικροπολιτική και πρακτική παλαιοκομματική.

Καταδικασμένο είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα όταν οι μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ, οι μεγαλοπιστολάδες του ντόπιου ποδοσφαίρου δεν ασχολούνται με την ποιότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, παρά μονάχα η καφρίλα των γηπέδων να τους πιστώνει την επιτυχία του τίτλου.

Διαβάστε ακόμα:

Το αφεντικό πληρώνει βρώμικο πρωτάθλημα