ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πηγή: INTIME
 

Ο αποδυτηριάκιας παρατηρεί, δεν κατηγορεί. Κανέναν. Οι επισημάνσεις είναι υπεραρκετές, οι κατηγορίες ενός γραφιά είναι τζάμπα μαγκιές, όχι απαραίτητες. Αυτή είναι η κουλτούρα του αποδυτηριάκια.

Αηδιασμένος εγκατέλειψε ο κύριος Σταμάτης Βελής, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα και ήθελε να μη συνεχίσει το πρωτάθλημα η ομάδα. Όχι, είπε η γενική συνέλευση, παίζουμε κανονικά.

Λοιπόν. Ποιο είναι το σχόλιο σου θα ήθελα να γνωρίζω. Βεβαίως θα σου πω το δικό μου. Το πρώτο, πιθανόν να παίζεται θέατρο. Είναι μια υποψία αυτή.

Ο Απόλλων επανήλθε στο μεγάλο πρωτάθλημα λόγω Βελή. Αν δεν έβαζε λεφτά ο εν λόγω δεν θα ενισχυόταν ο ιστορικός Απόλλωνας και θα παρέμενε στα αζήτητα. Ένα αυτό.

Το δεύτερο είναι το βρώμικο πρωτάθλημα. Δεν κατάλαβα. Ο μεγαλομέτοχος, που έζησε το πρωτάθλημα στο πετσί του και στην τσέπη του, έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να κυλιστεί στη λάσπη και οι μικρομέτοχοι διαφωνούν; Έχουν άλλη άποψη. Αν, όμως, συμφωνούν με τον Βελή γιατί δέχονται να συμμετέχει η ομάδα σ' ένα κάλπικο πρωτάθλημα και, κατά μία άποψη, να το νομιμοποιούν;

Ποιο είναι σήμερα το περίεργο, για να μην το χαρακτηρίσουμε αλλοιώς, σκηνικό στον Απόλλωνα. Συνεχίζει να πληρώνει το αφεντικό για να κάνουν το κέφι τους σ' ένα στημένο πρωτάθλημα οι απολλωνιστές.

Και το περίεργο σκηνικό θα κατεβάσει αυλαία αν μετά το τέλος του πρωταθλήματος “επανέλθει” σαν αφεντικό του Απόλλωνος ο Βελής.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι Βελής, όχι Βεληγκέκας