Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Πηγή: INTIME
 

Ο Παναθηναϊκός πάει για το «2» στο Καραϊσκάκη. Αλλοίμονο κι αν δεν σκεπτόταν τη νίκη, πολύ περισσότερο σε τούτο το συγκεκριμένο ντέρμπυ. Αν κερδίσει τον Ολυμπιακό δεν κερδίζει απλά τον «αιώνιο αντίπαλο», τον πρωταθλητή, αλλά και την ομάδα που σήμερα είναι στα σούπερ επάνω της.

Αντιληπτό ότι μια ήττα του Ολυμπιακού προσδίδει άλλη διάσταση στο γόητρο του Παναθηναϊκού, που για τους γνωστούς λόγους τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί στα αγκάθια της οικονομικής του δυσπραγίας. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που στην πράξη να αποδείξει ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει Παναθηναϊκός από το «2» στο Καραϊσκάκη.

Αλήθεια, ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν μιλάει για νίκη στο ντέρμπυ, το εννοεί; Αν δεν σκέπτεται τη νίκη, αν δεν επιδιώξει τη νίκη ο Αναστασίου, τότε δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα δουλεύει.

Ασφαλώς, και από κάθε άποψη, ο Ολυμπιακός υπερτερεί του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι είναι ντέρμπυ, όμως. Και έχει τύχη και το «2». Σύμφωνα με την προϊστορία η κλασική κορυφαία αναμέτρηση του πρωταθλητή ισοπεδώνει κάθε αγωνιστική διαφορά των δύο αντιπάλων.

Διαβάστε ακόμα:

Στο γήπεδο της ζωής κόκκινη κάρτα σε διαιτητή