ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Πηγή: INTIME
 

Αμέσως μετά τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού «κύκλοι» της αθηναϊκής ΠΑΕ αφού εξέφρασαν τη δυσφορία τους για το εν λόγω κοράκι, είπαν και το εξής σιβυλλικό: Ελπίζουμε ο διαιτητής να είναι νηφάλιος. Κάπως έτσι. Τι σημαίνει αυτό;

Ο Κυριάκος Θωμαϊδης της εκπομπής Η Δίκη της Δευτέρας είχε υποστηρίξει ότι στο σεμινάριο διαιτητών που έγινε στην Καρδίτσα, ο Σιδηρόπουλος μεταφέρθηκε σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο.

Δεν είναι έτσι. Ο αποδυτηριάκιας, επειδή δεν έχει γραφτεί τίποτα περί αυτού του «επεισοδίου», θα πει τι ακριβώς έπαιξε. Πράγματι, ο Σιδηρόπουλος είχε πιει, όμως ελάχιστα, όχι περισσότερο από δύο ποτήρια, και πράγματι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά. Και δεν επιτρέπεται να τα ακουμπάς στο όνομα του κωλοποδοσφαίρου, της κωλοδιαιτησίας. Τέλος πάντων, μια που το πράμα έφθασε μέχρι εκεί, να πούμε τι συνέβη.

Τηλεφώνησε στην Καρδίτσα η γυναίκα του 34χρονου διαιτητή και του γνωστοποίησε ένα μαύρο γεγονός. Ότι απέβαλε. Ο αστυνομικός Σιδηρόπουλος ένοιωσε εκείνη τη στιγμή να του βγάζει κόκκινη κάρτα η ζωή. Βρέθηκε εκτός εαυτού.

Κάτι τελευταίο: Μέσα στα πέντε καλύτερα ζευγάρια αντιπάλων στο φετινό γιουρόπα ληγκ ήταν το Βικτόρια Πλζεν-Σαχτάρ Ντονέσκ που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος, ο κορυφαίος σήμερα Έλληνας διαιτητής, σύμφωνα με τη βαθμολογία της UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟ-ΠΟ με διαφήμιση για νοικοκυρές