ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Πηγή: INTIME
 

Σας δουλεύει ο Σάντος. Και δεν του φαίνεται. Όταν κάποιος σου κάνει πλάκα, σε κοροϊδεύει, τότε το έργο δεν αφορά μονάχα τον ίδιον, πιάνει κι εσένα. Το καταλαβαίνεις. Αν δεν ήσουνα της πλάκας, αν δεν σε θεωρούσε της πλάκας, δεν θα τολμούσε να σε δουλεύει. Να σου λέει ψέματα. Να έχει κλείσει π.χ. με τον ΠΑΟΚ και να σου λέει κάτι κουφά.

Επί του θέματος. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Δεν μένω στην εθνική ομάδα, λέει δημοσίως και επισήμως ο Πορτογάλος, για επαγγελματικούς λόγους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σαν επαγγελματίας δεν με συμφέρει πλέον η εθνική ομάδα. Θεμιτό.

Έχει κάθε δικαίωμα ένας επαγγελματίας να αποφασίζει με κριτήρια επαγγελματικά. Όχι μόνον να κυττάει το οικονομικό συμφέρον του αλλά και την καριέρα του. Αν, δηλαδή, πάει στο Κατάρ ή, την Κίνα αδιαφορεί για την καριέρα του, το κάνει μόνον για αρπακτή. Επειδή εκτός Ευρώπης, δεν μετράει στο βιογραφικό του καμμία επιτυχία σε πρωτάθλημα εκτός κόλπου.

Μια στιγμή, για να μη ξεφεύγουμε. Απορρίπτω την πρόταση της ΕΠΟ, λέει ο Σάντος, για λόγους… επαγγελματικούς, αλλά δεν έχω καμμία άλλη πρόταση. Πήρες πρέφα; Το δούλεμα, που λέγαμε.

Πώς είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας να απορρίπτει μια πρόταση, ενώ έχει περιθώρια να δώσει την οριστική του απάντηση μέχρι το καλοκαίρι στην ΕΠΟ, χωρίς προηγουμένως να έχει συμφωνήσει, προσυμφωνήσει μ’ άλλη ομάδα; Περίεργη, πολύ περίεργη επαγγελματική συμπεριφορά ο άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα:

Το «όχι» του αποτυχημένου Σάντος