ΟΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ

Πηγή: INTIME
 

Διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει χρήση χασίς και τι υποστήριξε ο δικηγόρος της ομάδας; Το παιδί πριν πάει στο γήπεδο είχε περάσει από την εκκλησία να ανάψει ένα κεράκι για την ψυχή των πεθαμένων του. Και οι μυρουδιές από το λιβάνι πέρασαν μέσα του.

Κάνω πλάκα; Όχι, δεν κάνω πλάκα. Συνέβη με κατηγορούμενο τον Αλβανό ποδοσφαιριστή Μπλένταρ Κόλα, όταν το παλληκάρι έπαιζε στην Καλλιθέα.

Άλλο. Ηρακλής-Χαλκηδόνα. Μια καρέκλα εκσφεδονίστηκε στον τερματοφύλακα Έμπεντε. Ο δικηγόρος του Ηρακλέους ισχυρίστηκε ότι την καρέκλα την είχε πάρει ο αέρας.

Άλλο. Ο γνωστός Τσουκαλάς είχε “συλληφθεί” εντός αγωνιστικού χώρου, στο σημαιάκι του κόρνερ, σε ντέρμπυ, και ο Ολυμπιακός κατέθεσε ότι πρόκειται για σεκιουριτά της ομάδας.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι αεκτζήδες φωνάζουν “Βούλγαροι-Βούλγαροι”. Στον αθλητικό δικαστή η ΑΕΚ υποστήριξε ότι φώναζαν υπέρ του διαιτητή που λεγόταν Βούλγαρης.

Άρης-ΠΑΟΚ. Κοτόπουλα πέταξαν στο γήπεδο. Ο Άρης υποστήριξε ότι ένας φουκαράς είχε μαζύ του τις κότες, διότι δεν πρόλαβε να περάσει πρώτα από το σπίτι του. Και του ξέφυγαν οι κότες και πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΟ-Ολυμπιακός, ματς α' γύρου. Μια γυναίκα σεκιούριτυ έπιασε την κροτίδα νομίζοντας ότι ήταν πυρσός, της έσκασε στην παλάμη και έπαθε τη ζημιά. Ο Παναθηναϊκός ισχυρίστηκε ότι έχασε το νύχι της, όχι το δάκτυλό της.

Δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αναστασίου από το ποτήρι που του έριξαν στη μάπα, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού. Ντροπή. Το ζήτημα δεν είναι αν τραυματίστηκε ή, όχι ο Αναστασίου. Η ντροπή είναι ότι κάποιος άγνωστος του έριξε αντικείμενο.

Και δέκα φορές ντροπή η ΠΑΕ που είναι γηπεδούχος να μην ασχολείται με τη ρίψη του αντικειμένου αλλά μ' αυτόν που δέχθηκε το αντικείμενο.

Προηγήθηκε, θυμίζω, ανακοίνωση του Ολυμπιακού που κατηγορούσε τον Αναστασίου για θέατρο. Εκατό φορές ντροπή. Έστω ότι πράγματι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε θέατρο. Έστω ότι δεν τραυματίστηκε. Αυτό είναι το θέμα; Πώς αντέδρασε το θύμα κι όχι ο θύτης.

Όλο το ποδόσφαιρο θίγουν, όχι μονάχα τον Ολυμπιακό, τέτοιες αλητείες στα γήπεδα. Να κατηγορηθεί και ο Αναστασίου αν έκανε θέατρο, όμως στην περίπτωση που δεν τον είχε πειράξει κανένας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος αξίζει να έχει δίκιο;