ΤΟ “ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΤΑΓΜΑ” ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Πηγή: INTIME
 

Βαρέθηκα να το ακούω. “Ο Άρης τα δίνει όλα”. Ποια είναι τα όλα, ρε, που τα δίνει ο Άρης κι εγώ ο τυφλός δεν τα βλέπω. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, “ο Άρης τα δίνει όλα”. Αμάν, πια!

Δεν έχουν να πουν κάτι άλλο. Κι αν έχουν δεν το λένε, και περιορίζονται στο ηρωικό και πένθιμο “Ο Άρης τα δίνει όλα”. Σύμφωνοι, όνομα μεγάλο ο Άρης, αλλά σήμερα έχει τα λιγώτερα απ' όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Άρα;

Και για να τα δώσει όλα ο Άρης δεν φθάνουν, για να γλυτώσει. Κι αυτό το βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική. Κι όμως. Παραμονές κάθε παιχνιδιού παίζει το ίδιο, λες και θέλουν να το κάνουν τον εθνικό ύμνο του Άρεως. “Τα δίνει όλα”.

Να σου πω τι είδα στη Λεωφόρο. Μόνον οι παίκτες του Άρεως παίζουν. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Η διοίκηση, η παραδιοίκηση, η αντιδιοίκηση, η υποδιοίκηση, οι οργανωμένοι, όλοι αυτοί κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

Δυστυχώς. Το μόνο παιχνίδι για τον Άρη το βλέπω μονάχα από τους παίκτες. Αυτοί εκτίθενται. Αυτοί οι παίκτες δεν είναι ομάδα όμως, όχι μόνον διότι υστερούν ποιοτικά. Είναι το Ξυπόλητο Τάγμα σε μια μάχη καταδικασμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πιο γελοίες απολογίες της Ιστορίας