Ο ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Δεν μπορείς να πεις αν δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Το πιο εύκολο είναι να πεις «Ρε, πάρτε το πακέτο που σας δίνει ο Ιβάν και καθαρίστε τον ΠΑΟΚ».

Ο Ρώσος είναι ξεκάθαρος. Σύμφωνοι. Τόσα δίνω για να καθαρίσετε τη μπουγάδα στον ΠΑΟΚ, καλά είναι τα 12 εκατομμύρια. Αν δεν θέλετε, δεν δίνω μία, εσείς θα χάσετε, όχι εγώ.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο Σαββίδης αγόρασε τον ΠΑΟΚ με τα χρέη του στην εφορία. Δεν είχε κάνει κάποια συμφωνία προηγουμένως ότι τα χρέη θα είναι τόσα όσα τα υπολογίζει ο ίδιος. Ούτε ότι θα ξεπληρώσει με ποσό μικρότερο.

Από την άλλη, δεν μπορείς να γνωρίζεις για να πεις με σιγουριά ότι η θέση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ δεν είναι η σωστή και η ξηγημένη. Η καλύτερη, ρε παιδί μου. Και πως τυχερό είναι το κράτος που βρέθηκε ένα κορόϊδο που βάζει το χέρι στην τσέπη και δίνει τη δωδεκαρού.

Κορόιδο ο Ιβάν; Σε παρακαλώ. Ξέρω πολλά κορόιδα, κανένα με το όνομα Ιβάν. Να φύγουμε, όμως, από τα φορολογικά και τα χρεωστικά. Τα κερατιάτικα, δηλαδή, που βαραίνουν τον ΠΑΟΚ.

Δεν μου αρέσει ο Ιβάν να μιλάει με το χέρι στην τσέπη. Ότι θα βάλω τα δώδεκα, και μετά άλλα 150, για να κάνω μέγα και τρανό τον ΠΑΟΚ. Τι λέω εγώ; Μόνον με τα λεφτά δεν γίνεται δουλειά.

Απαραίτητα, χίλιες φορές απαραίτητα τα πακέτα, αλλά αν δεν ξέρεις που τα δίνεις, και αν δεν ασχολείσαι σοβαρά με το αντικείμενο, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να οφεληθεί από το πορτοφόλι με τα ρούβλια του Ιβάν.

Διαβάστε ακόμα:

Γκομενοδουλειά ο ΠΑΟΚ για Σαββίδη