ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Πηγή: INTIME
 

Πέρυσι, αν είναι δυνατόν, έγιναν πρώτα τα play-off ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα και μετά ξεκίνησε η διαδικασία της αδειοδότησης. Κουφό, ε; Μετείχε ο ΠΑΣ που τελικά δεν πήρε αδειοδότηση.

Φέτος πρώτα θα κριθεί ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα αδειοδότησης και μετά θα γίνουν τα πλαίη-οφ με τη συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων που έχουν αδειοδοτηθεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Γι' αυτό ο φουκαράς ο Αλαφούζος τρέχει και δεν φτάνει. Και φιλάει κατουρημένες ποδιές. Παρακαλάει εκεί όπου έφτυνε. Τι έλεγε μέχρι χθες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;

Ότι η ΕΠΟ είναι του Μαρινάκη. Ότι η ομοσπονδία πολεμάει τον Παναθηναϊκό. Και πέρυσι έσκιζε τα ρούχα του οτι θα πάει στα δικαστήρια την ΟΥΕΦΑ. Τι πρόκειται να γίνει φέτος; Η κινητικότητα του Αλαφούζου τα λέει όλα. Και με τις δηλώσεις του δεν πείθει, ότι δεν υπάρχει θέμα. Τα ίδια, δηλαδή, έλεγε και πέρυσι. Ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλήρη φάκελλο. Ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Με τα ψέματα δεν παίρνει αδειοδότηση μια ΠΑΕ. Παίρνει, δηλαδή, απ’ αυτήν την ΕΠΟ που για να απενοχοποιείται ως ελεγχόμενη από τον Ολυμπιακό, παράτυπα και αντικανονικά κάνει το ρουσφέτι στον Παναθηναϊκό.

Κατά πόσον ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει το φάκελλό του σε σύγκριση με πέρυσι; Και κατά πόσο έχει πλησιάσει ο φάκελλος του Παναθηναϊκού τις προδιαγραφές των απαιτήσεων της ΟΥΕΦΑ;

Μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι στο “Όχι”. Θα φθάσει στο “Ναι” μόνον με θαύμα. Μόνον αν μέχρι τις 31 Μαρτίου παρουσιάσει “άσσους” που σήμερα δεν έχει στο μανίκι του.

Διαβάστε ακόμα:

Γήπεδο Λεωφόρου, το νέο Βατοπέδι