«ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΚΟΠΑΝΑΝΕ «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ» ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Αυτοί που τη στήνουν και κοπανάνε κάποιον δεν είναι “θρασύδειλοι” όπως τους χαρακτηρίζουν. Για το μεροκάματο κτυπάνε. Επαγγελματίες είναι και κάνουν ακριβώς αυτό που θα τους ζητήσουν. Κάψτε το αυτοκίνητο του τάδε. Κάντε τη μούρη κρέας του δείνα.

Ούτε θρασύδειλοι είναι, ούτε θερμοκέφαλοι. Δεν έχουν προσωπικά μ' αυτόν που θα του δώσουν ένα μάθημα επειδή δεν είναι καλό παιδί. Επειδή στεναχώρησε έναν πρόεδρο ομάδας.

Το 'χουν παρακάνει κάποιοι. Και να σου πω το πιο φοβερό, που σίγουρα για πρώτη φορά συμβαίνει, και στο λέει μια παληοσειρά, ο αποδυτηριάκιας. Δεν τους ενδιαφέρει που η πιάτσα υποψιάζεται ανοικτά ποιος είναι ο εντολέας. Το δελτίο με τα τελευταία περιστατικά.

Ο Τσαχειλίδης, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας, βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, σταματημένος σε φανάρι. Ένας τύπος που προφανώς τον είχε πάρει από πίσω, με καλυμμένο το πρόσωπο με κράνος, πάνω σε μηχανή, άνοιξε την πόρτα του βετεράνου διαιτητή και του έριξε σπραίυ στο πρόσωπο.

Ο Τσαχειλίδης προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του, ο άγνωστος κακοποιός τον εμπόδιζε. Στη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού ήταν και δεύτερος, ενώ ακολουθούσε ένα μαύρο Ι.Χ., που σε κάποια στιγμή, όταν ο Τσαχειλίδης διέφυγε, κλείνοντάς του το δρόμο διευκόλυνε να τον ξαναπλησιάσουν οι άλλοι δύο.

ΛΙΓΕΣ μέρες μετά στόχος έγιναν τα αυτοκίνητα του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλη Παλάσκα και του μέλους της επιτροπής διαιτησίας Θωμά Σκούρα. Στον πρώτο κατέστρεψαν τα τρία λάστιχα και στον άλλον τα δύο λάστιχα.

Στον κόσμο της διαιτησίας όλοι συμφωνούν ότι οι ηθικοί αυτουργοί είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κάνει στο στημένο παιχνίδι, ο άστητος διαιτητής