ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2014 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Πηγή: INTIME
 

Βλέπω τη βαθμολογία. Και τι μου λέει; Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός! Όποιος έχει μάτια βλέπει το ίδιο με τον αποδυτηριάκια. Μετά και την 29η αγωνιστική το τριφύλλι προηγείται στο πρωτάθλημα. Όποιος γνωρίζει να διαβάζει, θα συμφωνήσει με τον αποδυτηριάκια.

Ατρόμητος 59 βαθμοί, πέντε αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος. Ισόβαθμος ο ΠΑΟΚ και μόνον με τρεις πόντους λιγώτερους στην 4η θέση ο Παναθηναϊκός. Ποια ομάδα έκλεψε την παράσταση της σαιζόν; Δίχως συζήτηση ο Παναθηναϊκός. Αν είναι ανάγκη να περάσω στις εξηγήσεις, ας το κάνω.

Αφήνουμε στην άκρη τον Ολυμπιακό, διότι η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είναι τουριστική. Μιλάμε σοβαρά. Ο πρωταθλητής παίζει χωρίς αντίπαλο, διότι δεν υπάρχει ομάδα να τον αμφισβητήσει. Μιλάει η τεράστια διαφορά βαθμών. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι εκτός ανταγωνισμού, κρίνεται μονάχα με μέτρο τον... Ολυμπιακό, όχι σε σύγκριση με άλλη, με άλλες ομάδες.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα, στο πρωτάθλημα 2013-14 δεν έκαναν τίποτα περισσότερο, επί της ουσίας, σε σχέση με την πορεία τους την περασμένη περίοδο. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να πούμε ότι ο μεν ΠΑΟΚ είναι ελαφρά χειρώτερος, ο δε Ατρόμητος ελαφρά καλύτερος.

Μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν σταθερή διοίκηση και όχι οικονομικό πρόβλημα. Αντίθετα με τους ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ζει μέσα στη φτώχεια, χωρίς υπερβολή. Είναι η ομάδα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός που περισσότερο από κάθε άλλη μείωσε δραστικά το μπάτζετ της. Κι όχι μόνον. Καμμία ΠΑΕ της σούπερ λίγκα δεν έχει τόσα πολλά χρέη όσα ο Παναθηναϊκός.

Κι όμως! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι χειρώτερος από πέρυσι. Ούτε είναι ο ίδιος, που θα αποτελούσε κι αυτό μια επιτυχία. Είναι καλύτερος! Να, λοιπόν, γιατί χαρακτηρίζω τον Παναθηναϊκό εκείνη την ΠΑΕ, που αξίζει, σε επίπεδο αγωνιστικό, τα μπράβο. Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εμφανίσεις στα ντέρμπυ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και τη γενικώτερη βαθμολογική συγκομιδή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Διαβάστε ακόμα:

Το ανέκδοτο με τον Τοτό στην πλατεία