ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

 

Πάνε να το ξευτυλίσουν και το στημένο ματς. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Έχετε ακουστά την ιστορία του μαλάκα που υποπτευότανε την γυναίκα του ότι ξενοπηδιέται, ενώ το κορίτσι το έκανε μόνη της; Να σας την πω.

Πού ήσουνα, πού πήγες, τι έκανες εκεί, ποιον είδες, γιατί καθυστέρησες, μου είχες πει ότι δεν είχες ραντεβού με τον γιατρό, και μετά την μάνα σου γιατί δεν ήρθες κατ' ευθείαν σπίτι. Τέτοια. Την είχε τρελλάνει την φουκαριάρα.

Οπότε μια ημέρα, που της την έπεσε κάποιος, η κυρία δεν το πολυσκέφθηκε. Πες από αντίδραση στον άντρα της, πες για να τον τιμωρήσει που της είχε κάνει τη ζωή πατίνι, πες γιατί ξαφνικά της ήρθε η επιθυμία να την καταβρέξει ένας κανονικός αρσενικός.

Το Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4 είναι ύποπτο, είπε η εταιρεία που εντοπίζει τα στημένα ματς για λογαριασμό της UEFA. Και το Βέροια Ολυμπιακός 0-5, ύποπτο κι αυτό.

Όχι πως το στήσανε οι δύο ομάδες, αλλά κάποιοι ψάξε βρες για λόγους στοιχηματικούς. Και λες. Πού θα πάει αυτή η βιόλα; Δεν σταματάνε να στέλνουν στην ΕΠΟ μια λίστα με 2-3 ύποπτα ματς κάθε τόσο. Θα γελοιοποιηθεί η έννοια “στημένο ματς”.

Μη γίνει το άλλο, όπως με το κορίτσι. Δηλαδή; Αφού είναι ύποπτη η ομάδα μου, να σκεφθεί ένας πρόεδρος ΠΑΕ, επειδή κάποιοι που δεν τους γνωρίζω με στήνουν για να κονομάνε, γιατί να μην την στήσω εγώ την ομαδούλα, να κονομήσω εγώ.

Άσε το άλλο. Μια αγγλική εταιρεία είχε ζητήσει 140.000 ευρώ από την ΕΠΟ για να παρακολουθεί ποια ματς στο πρωτάθλημα προκαλούν υποψίες.

Μην το ξεχάσω. Το κορίτσι, αφού γλυκάθηκε την πρώτη φορά, στη συνέχεια, τον πέθανε στο κέρατο τον σύζυγο.

Διαβάστε ακόμα:

Το σκορ στη σεξουαλική ζυγαριά