ΟΤΑΝ Ο ΑΡΣΑΒΙΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Πηγή: INTIME
 

Ακόμα πιο κοντά. Μιλάμε για τη Λίβερπουλ και το αγγλικό πρωτάθλημα. Το πόπολο του λιμανιού έχει ξεσηκωθεί. Ολοι περιμένουν την επιστροφή του λαού στην εξουσία. Την κατάκτηση της πρέμιερ ληγκ.

Μια εικοσαετία στη σφαλιάρα και στην καζούρα δεν αντέχεται. Οι Αγγλοι είχαν βγάλει ένα σωρό ανέκδοτα για να πικάρουν την κραταιά Λίβερπουλ, η οποία από πρώτη σε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές κούπες, είχε καταντήσει του κλώτσου και του μπάτσου.

Σε ένα προηγούμενο σημείωμά μου είχα παραθέσει ένα πνευματώδες ανέκδοτο που συνέκρινε τη Λίβερπουλ με τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Τώρα θα σας πω ένα άλλο, από την όχι και τόσο μακρινή εποχή που ο κάθε πικραμένος πήγαινε στο Ανφιλντ και έπαιρνε αποτέλεσμα.

Πάμε, λοιπόν. Είναι Σάββατο μεσημέρι. Λαντς τάιμ που λένε και οι Αγγλοι. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι παίκτες της λονδρέζικης ομάδας έχουν φτάσει στο γήπεδο. Βαριεστημένοι καθώς είναι, ο Φαν Πέρσυ ρίχνει την ιδέα. «Ρε, μάγκες δεν πίνουμε καμμιά μπύρα που θα πάμε να παίξουμε με τη Λίβερπουλ. Αρσάβιν τράβα να παίξεις μόνος σου. Εύκολο ματς είναι και εμείς θα σε περιμένουμε εδώ».

«Γιατί εγώ ρε παιδιά;» αντιδρά ο Αντρέι, γνωστή μπεκροκανάτα, όμως τον έφαγε η πλειοψηφία. Τι να κάνει, φεύγει σκυφτός για το γήπεδο, μουρμουρίζοντας ακαταλαβίστικες σιβηρικές εκφράσεις.

Στην παμπ μια ωραία ατμόσφαιρα. Μπύρες, γκόμενες και χαβαλές. Περνά η ώρα. Ο Ροζίτσκι θολωμένος από τα σκατς πλησιάζει κάποια στιγμή το παράθυρο. Καθαρίζει το τζάμι. Τίποτα. Πίσσα σκοτάδι έξω. «Αμάν! Ρε, μάγκες νύχτωσε. Ξεχάσαμε τον Αρσάβιν. Τι να έκανε; Ρε ψηλέ άνοιξε την τηλεόραση», λέει στον Βέλγο σέντερ μπακ.

Λίβερπουλ - Αρσεναλ 1-1 (14` Αρσάβιν και 94` Τόρες) προλαβαίνουν να δουν και ανοίγει η πόρτα της παμπ. Ο Αρσάβιν μπαίνει περίλυπος. «Συγνώμη παιδιά απέτυχα».

Οι άλλοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους. «Τι συγνώμη ρε παικταρά. Επαιξες μόνος σου με τη Λίβερπουλ και πήρες ισοπαλία». Κι ο Αρσάβιν απαντά: «Συγνώμη ρε παιδιά. Ημουν απαράδεκτος. Εβαλα γκολ στο 14` και αποβλήθηκα στο 15`»!

Διαβάστε ακόμα:

Η Λίβερπουλ και το σεξ με τη Βασίλισσα