ΟΠΑΔΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΡΕΩΣ, ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟ

Πηγή: INTIME
 

Άτακτος και τακτικός στρατός παοκτσήδων, σχεδόν όση δύναμη έχουν 17 πλήρη συντάγματα, θα κατέβουν από την Θεσσαλονίκη για τον μεθαυριανό τελικό του κυπέλλου. Και θα είναι αυτή μια επιτυχία; Γιατί, όχι.

ΠΑΟΚ είμαστε, σου λένε, ομάδα μεγάλη και γκραν σουξέ λαϊκή. Ιδού η απόδειξη! Έχουμε κόσμο και δεν ζηλεύουμε κανέναν.

Σα σήμερα, 24 Απριλίου, το 2010, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος αντίπαλοι ήταν ο Παναθηναϊκός πάλι και ο Άρης της Θεσσαλονίκης. Άλλη μεγάλη ομαδάρα αυτή. Απόδειξη ότι είχε κατεβάσει στο ΟΑΚΑ 23.000 αρειανά.

Την κούπα την πήρε ο Παναθηναϊκός με 1-0 και γκολ του Λέτο στο 64. Ο Άρης, όμως, δεν ένοιωσε ότι έχασε. Όχι, βέβαια. Λίγο το 'χεις ότι είχε στο γήπεδο 23.000 οπαδούς; Οι βάζελοι κατέκτησαν το νταμπλ, όμως το κύπελλο το πήραν οι οπαδοί του Άρεως. Με την παρουσία τους.

Έτσι το βλέπει ο αρειανός, που μια ζωή τους έχει στην ξευτύλα τους παίκτες. Πάνω απ' όλα είναι οι σωτήρες της ομάδας, οι διοικήσεις, οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι συνδεσμίτες. Αυτοί είναι η αληθινή δύναμη του Άρεως, όχι οι παίκτες.

Τι χαμπάρια με τους παοκτσήδες; Θα φουσκώσουν κι αυτοί από οπαδική υπερηφάνεια επειδή θα υπάρχουν στο ΟΑΚΑ 23.000 φανατισμένοι, κι όχι τόσο πεινασμένοι για την κούπα;

Διαβάστε ακόμα:

Λήσταρχος Νταβέλης με Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ