ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ - ΜΑΝΙΑΤΗ

Πηγή: INTIME
 

Ο πιο μεγάλος τσαμπουκάς ανάμεσα σε δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, με τη φανέλλα της ομάδας τους, συνέβη πριν από 40 χρόνια, όταν στο Καραϊσκάκη και σε ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού χοντροπλακώθηκαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο μακαρίτης Τάκης Συνετόπουλος. Ο ένας κυνηγούσε τον άλλον, και να σκεφθείς ότι αυτό το απίστευτο επεισόδιο συνέβη επί δικτατορίας.

Τι θα γίνει, λένε, και ποιο θα είναι το κλίμα στην εθνική ομάδα με τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άνοιξαν Κατσουράνης και Μανιάτης. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Τίποτα δεν θα γίνει. Έχουν δίκαιο, δεν έχουν οι δυο τους, φταίνε, δεν φταίνε, θα κάτσουν στα αυγά τους. Μιλάμε για ιστορία τελειωμένη.

Η εθνική ομάδα και η παρουσία της στο μουντιάλ της Βραζιλίας είναι πολύ σοβαρή ιστορία. Ό, τι προηγούμενα έχουν οι δύο διεθνείς, Κατσουράνης που έκανε την αρχή, και Μανιάτης στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας θα τα καταπιούν αμάσητα. Το πανηγύρι είναι ήδη τελειωμένο.

Είναι πολύ ισχυρό κίνητρο η συμμετοχή ποδοσφαιριστών στο μουντιάλ, που σημαίνει μήπως πέσουν μάπες, μήπως ακουστούν μπινελίκια από τους άλλους διεθνείς, στην περίπτωση που Κατσουράνης, Μανιάτης θέλουν να δώσουν συνέχεια. Κάτι που το αποκλείω.

Διαβάστε ακόμα:

Αγνωστο επεισόδιο στην εθνική ομάδα