ΓΑΜΠΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

 

Κάποιοι κονόμησαν από τη μεταγραφή του Μήτρογλου στην Φούλαμ. Δεν είναι κακό, απεναντίας είναι θεμιτό να κάνουν παντελόνι αυτοί που μεσολάβησαν στη μετακίνηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Όχι μόνον οι μεσάζοντες, και ο Ολυμπιακός κονόμησε. Και ο ίδιος ο παίκτης. Εκείνη που την πάτησε ήταν η Φούλαμ. Μιλάμε για φιάσκο. Καταστρόφ. Εκατομμύρια πετάχτηκαν από το παράθυρο. Λεφτά που δεν γυρίζουν πίσω.

Κάνει μεταγραφή μια ομάδα για να κερδίσει. Απόλυτη επενδυτική κίνηση. Η Φούλαμ, το συζητάμε ακαδημαϊκά, ενήργησε σε κατάσταση πανικού. Άλλοι γελάνε με το πάθημά της, οι περισσότεροι στην Αγγλία πήραν ένα μάθημα. Ευτυχώς που δεν είμασταν εμείς στη θέση της Φούλαμ.

Ο φόβος μήπως υποβιβαστεί η Φούλαμ, και δεν τον απέφυγε τον υποβιβασμό, προχώρησε στην πρόσληψη προπονητή, του Γερμανού Φέλιξ Μάγκατ, με τον οποίον δεν μπορούσε να συνεννοηθεί. Και στο πιο ακριβό της συμβόλαιο, με τον Μήτρογλου, τον οποίο δεν γνώριζε να διαχειριστεί.

Που πας, ωρέ Καραμήτρο; Για την Φούλαμ λέω, την ομάδα του Καραγκούνη. Η αποτυχία της δεν είναι ο υποβιβασμός, αλλά η συμπεριφορά της που σα νεόπλουτη γεροντοκόρη ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά, μη μείνει στο ράφι.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη απάτη της Μπάγερν απέναντι στη Ρεάλ