Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Πηγή: INTIME
 

Εξ αρχής και απότομα το γράφω και το υπογράφω. Μετά την οριστικοποίηση της ποινής σε βάρος του ΠΑΟΚ, για τα έκτροπα στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η λαοπρόβλητη ομάδα της Βορείου Ελλάδος έχει να διαλέξει. Να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία της Ιστορίας της ή, να συνεχίσει στο ίδιο πλάνο. Ένα από τα δύο. Κι αυτό που θα αποφασίσει ο ΠΑΟΚ είναι ΚΑΘΗΚΟΝ του αρχηγού, αν υπάρχει τέτοιος, όχι του κόσμου.

Τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τα play-off και θα υποχρεωθεί να δώσει δύο παιχνίδια έδρας με άδεια την Τούμπα. Αυτό είναι το ένα. Στο ακουστικό ο ΠΑΟΚ αναμένει, μάλιστα ως υπότροπος, άλλες δυο καμπάνες, για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του κυπέλλου, και στην Λεωφόρο, όπου έπαιξε με τον Παναθηναϊκό, στα πλαίη-οφ.

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει αυτό το βαρύ φεγγάρι που τον βρήκε; Είναι η μεγάλη ευκαιρία της ύπαρξής του! Αυτός, ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει για το μέλλον του. Για το αν θα αρνηθεί τις μέχρι σήμερα πρακτικές του. Για το αν θα προχωρήσει συνειδητά σε νέες αντιλήψεις.

Δύο είναι οι δρόμοι. Ο εύκολος που δεν οδηγεί πουθενά. Ο δρόμος της διαμαρτυρίας, της καταγγελίας. Και ο δρόμος όπου ο ΠΑΟΚ, σαν αληθινή ομάδα εξουσίας, ξεκόβει οριστικά από τις φανερές και τις σκοτεινές δυνάμεις της εξέδρας, που δεν υπηρετούν την ομάδα, αλλά την έχουν σαν ενεργούμενό τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μην παίξει με ΠΑΟ ο σενιόρ γροθιάς του ΠΑΟΚ