ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας ότι μετά το τρίτο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, μετά την νίκη εκτός έδρας της οικογένειας Αγγελόπουλων, τα δύο αδέλφια είχαν ετοιμάσει ανακοίνωση σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Εκείνη η ανακοίνωση, όπως είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας, τελικώς δεν δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από παρέμβαση του πατέρα τους Κωνσταντίνου, με τα γνωστά κινητικά προβλήματα.

Έπρεπε να γίνει και το τέταρτο ντέρμπυ, στο οποίο αυτή τη φορά κέρδισε εκτός έδρας η οικογένεια Γιαννακόπουλου, για να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή των αδελφών Αγγελοπουλαίων. Μία ανακοίνωση όλο ψέμματα σε βάρος του μεγαλομέτοχου του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα.

Παραμονή του τρίτου αγώνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έξαλλη κατάσταση στόλισε “ελεεινό”, “τιποτένιο”, “τρισάθλιο” διαιτητή του δεύτερου αγώνα, στη συνέχεια απείλησε τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας “Θα δείτε τι θα γίνει στο προσεχές παιχνίδι.... τη μάνα σας, τον πατέρα σας, τα πεθαμένα σας, τους αναπήρους σας..., δεν θα έχετε ξαναδεί αυτά που θα γίνουν, και ξέρετε πως όταν εγώ λέω κάτι, γίνεται.....”. Ακόμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μας άφηνε να μπούμε στο γήπεδο και επαναλάμβανε συνεχώς “Βγάλτε έξω τους γαμ...νους”.

Ψέματα! Όλα αυτά που λένε οι Αγγελόπουλοι είναι ψέματα!!! Δεν τα δέχομαι. Είναι αδύνατον κάποιος που είναι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό να συμπεριφέρεται έτσι όπως περιγράφουν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Αδύνατον! Είναι ψεύτες!!!

Διαβάστε ακόμα:

Ο πατέρας Αγγελό «όχι» σε ανακοίνωση κατά του Γιαννακό