ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Αυτή είναι η αληθινή επανάσταση. Μιλάει η αυτού εξοχότης ο αποδυτηριάκιας. Επανάσταση δεν είναι να πας πάσο τον λαό. Αυτό το κάνουν οι παραμύθηδες. Οι απατεώνες. Οι επαγγελματίες πολιτικοί που δίνουν στον κοσμάκη αυτό που περιμένει. Την ελπίδα, το όνειρο, την αλλαγή. Το μπαλαμούτι.

Ο πραγματικός επαναστάτης είναι εκείνος που πάει κόντρα στο λαό. Ο πραγματικός επαναστάτης είναι ηγέτης. Ηγείται. Βγαίνει μπροστά για το καλό του λαού. Κοντράρεται, όμως με τις μάζες επειδή αυτές δεν γνωρίζουν το καλό τους. Αν το γνώριζαν, άλλωστε, δεν θα είχαν ανάγκη τους πονηρούς αλλά και τους γνήσιους μπροστάρηδες των λαών.

“Δεν φταίει κανένας έξω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ” είπε την πιο μεγάλη κουβέντα ο Άγγελος Αναστασιάδης, που στην πρώτη του κιόλας “επίσημη” εμφάνιση σαν προπονητής πάλι του ΠΑΟΚ ήταν ηγετικός. Κατάργησε επιτόπου τις μέχρι χθες διοικήσεις του ΠΑΟΚ, τον τύπο του ΠΑΟΚ και την εξέδρα της Τούμπας.

“Για τον ΠΑΟΚ φταίει μονάχα ο ΠΑΟΚ! Δεν φταίει καμμία Αθήνα!!! Ξεχάστε αυτά που ξέρετε”. Αυτές δεν είναι κουβέντες. Είναι αστροπελέκια. Κεραυνοί του Δία είναι πάνω στα κεφάλια όλων των παοκτσήδων που μια ζωή τρέφονται με τις δικαιολογίες.

“Οι δικαιολογίες είναι ψέματα!” είπε ξεκάθαρα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος μίλησε έτσι όπως δεν είχε τα άντερα να μιλήσει μέχρι σήμερα κανένας Ζαγοράκης, Βρύζας, Ιβάν. Το λάβαρο της επανάστασης το σήκωσε ο προπονητής.

Διαβάστε ακόμα:

Αφορίζει σαν αιρετικό το ευαγγέλιο του ΠΑΟΚ